مقاله بررسی محصولات اصلاح شده ژنتیکی و تاثیرات آنها بر تغذیه و محیط زیست


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی محصولات اصلاح شده ژنتیکی و تاثیرات آنها بر تغذیه و محیط زیست دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی محصولات اصلاح شده ژنتیکی و تاثیرات آنها بر تغذیه و محیط زیست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی محصولات اصلاح شده ژنتیکی و تاثیرات آنها بر تغذیه و محیط زیست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی محصولات اصلاح شده ژنتیکی و تاثیرات آنها بر تغذیه و محیط زیست :

تعداد صفحات:۱۸

چکیده:

به تازگی فناوری اصلاح ژنتیکی به منظور تولید مواد غذایی با سود اقتصادی بیشتر سازگاری بیشتر محصولات کشاورزی با اکوسیستم کاهش استفاده از آفت کش ها غنی سازی مواد غذایی افزایش بازده محصولات و موارد دیگر مورد توجه قرارگرفته اهست دراین مقاله انواع محصولات اصلاح شده ژنتیکی تقسیم بندی می شوند و مورد بررسی قرار میگیرند این تقسیم بندی شامل دستکاری ژنتیکی در گیاهان حیوانات و میکروارگانیسم ها می باشد بدیهی است که دستکاری ژن گیاهان و جانوران تاثیرات جانبی قابل تاملی را به همراه دارد هرمحصول تولید شده دارای منافع و مخاطراتی است که به هنگام عرضه ان باید بطور جامع مورد ارزیابی قرارگیرد تا از صدمات احتمالی که به محیط زیست انسان و جانوران وارد می شود جلوگیری گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.