مقاله بررسی امکان استفاده از روشهای مختلف فراوری مواد غذایی در کاهش باقی مانده سموم دفع افات نباتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی امکان استفاده از روشهای مختلف فراوری مواد غذایی در کاهش باقی مانده سموم دفع افات نباتی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان استفاده از روشهای مختلف فراوری مواد غذایی در کاهش باقی مانده سموم دفع افات نباتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان استفاده از روشهای مختلف فراوری مواد غذایی در کاهش باقی مانده سموم دفع افات نباتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان استفاده از روشهای مختلف فراوری مواد غذایی در کاهش باقی مانده سموم دفع افات نباتی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

ایمنی مواد غذایی یکی از اصول مهم و مورد توجه درسلامت انسان می باشد مخاطرات حاصل از باقیمانده سموم دفع آفات نباتی یک ی از مهمترین نگرانی های مصرف کنندگان مورد توجه می باشد به منظور کاهش این مخاطرات در بسیاری از شورها کشاورزی ارگانیک درحال گسترش می باشد اما با این وجود به دلایل زیادی گسترش این صنعت دربسیاری از کشورها بخصوص کشورهای در حالتوسعه بسیار کند است بنابراین تا زمان توسعه این محصولات جهت کاهش آثار باقی مانده سموم در مواد غذایی باید راه حل مناسبی یافت دراین مقاله به بررسی اثر فرایندهای مختلف غذایی مانند پختن خشک کردن انواع فرایند حرارتی کنسرو کردن انجماد پوست گیری شستن و ;. که نقش مهمی در کاهش باقمیانده سموم در مواد غذایی دارد می پردازد نتایج نشان دهنده این حقیقت است که اکثر این فرایندهای غذایی بخصوص پختن منجر به کاهش قابل توجهی در میزان باقیمانده سموم درانواع محصولات می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.