مقاله بررسی تاثیر پوشش متیل سلولز و عصاره آویشن بر کیفیت انگور با روش سطح رویه پاسخ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر پوشش متیل سلولز و عصاره آویشن بر کیفیت انگور با روش سطح رویه پاسخ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر پوشش متیل سلولز و عصاره آویشن بر کیفیت انگور با روش سطح رویه پاسخ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر پوشش متیل سلولز و عصاره آویشن بر کیفیت انگور با روش سطح رویه پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر پوشش متیل سلولز و عصاره آویشن بر کیفیت انگور با روش سطح رویه پاسخ :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
هدف ازانجام این تحقیق بررسی تاثیر همزمان پوشش دهی با متیل سلولز و عصاره آویشن شیرازی برروی کیفیت انگور نگهداری شده درشرایط یخچال است بدین منظور متیل سلولز درمحدوده ی ۰/۱ تا ۰/۵ گرم عصاره آویشن شیرازی درغلظت هایی بین ۰تا۵۰۰ میکرولیتر گلیسرول به عنوان نرم کننده در مقادیر ۲۵ تا ۶۵ درصد میزان متیل سلولز با استفاده از روش سطح پاسخ مورد بررسی قرارگرفت پس از تهیه تیمارهای مختلف از غلظت های ذکر شده پوشش دهی حبه های انگور به روش غوطه وری انجام شد تیمارها دردمای۱ ±۶ درجه سانتی گراد با رطوبت نسبی ۷۰ درصد برای مدت زمان ۲۱ نگهداری شدند. آزمایشات انجام گرفت شامل اندازه گیری درصد افت وزن مواد جامد محلول TSS اسیدیته کل TA می باشد نتایج نشان داد که میزان افت وزن با افزایش متیل سلولز افزایش و با افزایش عصاره آویشن کاهش داشت p<0.01
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.