مقاله بررسی تاثیر آنتی اکسیدان ها و سبززدایی پیوندک بر ریزشاخه پیوندی (Minigrafting) گردو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر آنتی اکسیدان ها و سبززدایی پیوندک بر ریزشاخه پیوندی (Minigrafting) گردو دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر آنتی اکسیدان ها و سبززدایی پیوندک بر ریزشاخه پیوندی (Minigrafting) گردو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر آنتی اکسیدان ها و سبززدایی پیوندک بر ریزشاخه پیوندی (Minigrafting) گردو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر آنتی اکسیدان ها و سبززدایی پیوندک بر ریزشاخه پیوندی (Minigrafting) گردو :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
تکثیر رویشی یکی از بزرگترین مشکلات تولید گردو در ایران است. این آزمایش به منظور بررسی اثرات کابرد آنتی اکسیدان های اسید سیتریک (۱۰۰۰ میلی گرم در لیتر) و اسید آسکوربیک (۵۰۰ میلی گرم در لیتر) و همچنین پیوندک های سبززدایی شده بر ریزشاخه پیوندی گردو صورت گرفت. پیوندک ها از سرشاخه های سال جاری رقم جهان ۲ گرفته شده و روی پایه های یک ماهه بذری در شرایط گلخانه ریزشاخه پیوندی شدند. آزمایش در مرداد ماه ۱۳۸۸ در دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران صورت گرفت و نتایج نشان داد که تیمار آنتی اکسیدانی (۵۰%) و کاربرد پیوندک سبززدایی شده (۹/۴۷%) گیرایی بالاتری را نسبت به شاهد (۵/۳۷%) در بر داشتند. در مورد رشد اولیه پیوندک نیز پیوندک های سبززدایی شده بیشترین رشد را نشان دارند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.