مقاله ارائه الگوی بهینه در صنعت گردشگری درشهرهای ساحلی مازندران (مطالعه موردی: شهرستان چالوس) براساس مدل swot


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارائه الگوی بهینه در صنعت گردشگری درشهرهای ساحلی مازندران (مطالعه موردی: شهرستان چالوس) براساس مدل swot دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارائه الگوی بهینه در صنعت گردشگری درشهرهای ساحلی مازندران (مطالعه موردی: شهرستان چالوس) براساس مدل swot  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارائه الگوی بهینه در صنعت گردشگری درشهرهای ساحلی مازندران (مطالعه موردی: شهرستان چالوس) براساس مدل swot،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارائه الگوی بهینه در صنعت گردشگری درشهرهای ساحلی مازندران (مطالعه موردی: شهرستان چالوس) براساس مدل swot :

تعداد صفحات:۲۰

چکیده:

ساختار شکنی های نگرش پسامدرن در فرایندی تکثرگرا و مرکز گریز به تمایززدایی از تمامی عرصه های زندگی مدرن منتهی گردید. یکی از این تمرکز زدایی مابین کار و اوقات فراغت می باشد که گردشگری را به عنوان گونه ای از گذران اوقات فراغت دریک هم تنیدگی کامل با کار قرارداده و به جزئی از زندگی معاصر تبدیل کرده است. امروزه با افزایش امکانات زندگی مثل وسایل حمل ونقل زمینی، هوایی، دریایی و افزایش اوقات فراغت، درآمد و طول عمر مردم، افراد بیش از هرزمان دیگری به گردش و مسافرت می پردازند، به ویژه ساکنان نقاط شهری به دلیل آلودگی شهرها و مشکلات ناشی از زندگی ماشینی بیشتر به مسافرت و گردش در دامان طبیعت و نقاط آرام در نواحی روستایی علاقمند هستند.امروزه صنعت گردشگری در دنیا، یکی از منابع مهم درآمد و در عین حال از عوامل موثر در تبادلات فرهنگی بین کشورها است و به عنوان گسترده ترین صنعت خدماتی جهان، جایگاه ویژه ای دارد. از اینرو بسیاری از کشورها در رقابتی نزدیک و فشرده، در پی افزایش بیش از پیش منافع و عواید خود از این فعالیت بین المللی هستند به طوریکه بنا بر آمار بانک جهانی در سال ۲۰۰۰ میلادی تعداد گردشگران در سرتاسر جهان بالغ بر ۷۰۱ میلیون نفر بوده و از این جریان گردشگری مبلغی حدود ۴۷۵ میلیارد دلار به طور مستقیم وارد چرخه اقتصادی جهان شده است. گردشگری به عنوان یک عامل اقتصادی عمده و بسیار موثر در سالهای اخیر مورد توجه قرار گرفته و با اینکه بدون شک تنها راه توسعه نیافته را فراهم آورد. با توجه به اوضاع کنونی گردشگری، امروزه ادعای آنتونیوسا ویکنان، دبیرکل سازمان جهانی گردشگری در سال ۱۹۸۹ مبنی بر اینکه گردشگری در پایان قرن بیستم به صنعت شماره یک جهان تبدیل خواهد. تا حد زیادی به اثبات رسیده است. در دوران ما گرشگری روستایی یکی از مردمی ترین انواع گردشگری محسوب می شود. و بنا به گفته مسئولین سازمان سالیانه بیش از ۷۰ درصد گردشگران در همکاری و توسعه اقتصادی تفریحات (OECD) کشورهای صنعتی جهان، از انواع روستایی برخوردار می گردند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.