مقاله بررسی امکان کاهش سطوح مکمل ویتامینی در جیره جوجه های گوشتی تغذیه شده بر پایه ذرت و کنجاله سویا در سیستم پرورش بستر براساس کیفیت گوشت


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی امکان کاهش سطوح مکمل ویتامینی در جیره جوجه های گوشتی تغذیه شده بر پایه ذرت و کنجاله سویا در سیستم پرورش بستر براساس کیفیت گوشت دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان کاهش سطوح مکمل ویتامینی در جیره جوجه های گوشتی تغذیه شده بر پایه ذرت و کنجاله سویا در سیستم پرورش بستر براساس کیفیت گوشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان کاهش سطوح مکمل ویتامینی در جیره جوجه های گوشتی تغذیه شده بر پایه ذرت و کنجاله سویا در سیستم پرورش بستر براساس کیفیت گوشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان کاهش سطوح مکمل ویتامینی در جیره جوجه های گوشتی تغذیه شده بر پایه ذرت و کنجاله سویا در سیستم پرورش بستر براساس کیفیت گوشت :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

این آزمایش به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف مکمل ویتامینی بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه های تغذیه شده با جیره های بر پایه ذرت و کنجاله سویا طی دوره پایانی صورت گرفت. این پژوهش با ۵ تیمار و ۹ تکرار در قالب طرح تکرار شونده و با استفاده از تعداد ۹۰۰ قطعه جوجه نر راس ۳۰۸، صورت گرفت. در سنین ۳۳، ۳۸ و ۴۲ روزگی، فراسنجه های عملکرد تولیدی محاسبه گردید و دو پرنده در هر تکرار کشتار و ران این پرندگان به منظور ارزیابی اکسیداسیون بافتی به مدت ۶ ماه فریز شد. نتایج نشان داد که که پرنده های تغذیه شده با جیره های حاوی سطوح مختلف مکمل ویتامینی در مقطع زمانی ۴۲-۲۹ روزگی تفاوت معنی داری از نظر فراسنجه های عملکرد رشد نداشتند. نتایج حاصل از ارزیابی اکسیداسیون بافتی نشان داد که در سن ۴۲ روزگی نمونه های حاصل از تیمار فاقد مکمل ویتامینی تفاوت معنی داری از نظر میزان اکسیداسیون بافتی با بافت های دیگر پرندگان تغذیه شده با سطوح مختلف مکمل ویتامینی داشتند (۰۵/0P<). لذا با توجه به نتایج بدست آمده به نظر می رسد امکان کاهش سطح مکمل ویتامینی در جیره دوره پایانی جوجه های گوشتی بر پایه ذرت و کنجاله سویا در سیستم پرورش بستر تا ۳۳ درصد سطح رایج فعلی بدون تاثیر منفی بر عملکرد و کیفیت گوشت منجمد شده میسر باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.