مقاله بررسی اثر پلی اتیلن گلیکول بر قابلیت هضم ماده آلی و انرژی متابولیسمی میوه کهور پاکستانی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر پلی اتیلن گلیکول بر قابلیت هضم ماده آلی و انرژی متابولیسمی میوه کهور پاکستانی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر پلی اتیلن گلیکول بر قابلیت هضم ماده آلی و انرژی متابولیسمی میوه کهور پاکستانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر پلی اتیلن گلیکول بر قابلیت هضم ماده آلی و انرژی متابولیسمی میوه کهور پاکستانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر پلی اتیلن گلیکول بر قابلیت هضم ماده آلی و انرژی متابولیسمی میوه کهور پاکستانی :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
هدف این پژوهش، بررسی اثر پلی اتیلن گلیکول PEG)) بر قابلیت هضم ماده آلی و انرژی متابولیسمی میوه کهور با استفاده از روش تولید گاز (Menkke) بود. داده ها در قالب طرح کاملا تصادفی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. برای این منظور میوه کهور از چند منطقه از استان هرمزگان جمع آوری و به آزمایشگاه تغذیه دام دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا همدان جهت انجام یکسری آزمایش ها فرستاده شد. مکمل PEG سبب افزایش قابلیت هضم ماده آلی (OMD) و انرژی متابولیسمی (ME)شد اما این افزایش معنی دار نبود(p>0.05). افزایش در میزان عددی این دو پارامتر در حضور PEG نشان دهنده اثرات منفی تانن بر قابلیت هضم است
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.