مقاله کاربرد پمپ حرارتی در صىعت خشک کردن


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد پمپ حرارتی در صىعت خشک کردن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد پمپ حرارتی در صىعت خشک کردن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد پمپ حرارتی در صىعت خشک کردن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد پمپ حرارتی در صىعت خشک کردن :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

در صنایع غذایی برای نگهداری مواد غذایی می توان از دو روش عمده خشک کردن و منجمد کردن استفاده نمود. که در فرایند خشک کردن با کم کردن میزان رطوبت مواد و در منجد کردن با کاهش دمای آنها می توان به این هدف دست یافت. خشک کردن باعث سبک تر شدن محصول و نیز فضای نگهداری کوچکتر می گردد. از تجهیزات متنوعی از قبیل گرمکن های برقی، نفتی، گازی، خورشیدی و نیز پمپ های حرارتی می توان برای گرم کردن هوا ایجاد دمای مورد نیاز برای فرایند خشک کردن بسیاری از محصولات استفاده نمود. بر اساس مطالعات صورت گرفته فرایندهای خشک کردن ۱۰ تا ۱۵ درصد تقاضای انرژی بخش صنعت را شامل می شود. به منظور کاهش مصرف انرژی، استفاده از سیستم های موثر و با قابلیت می تواند از لحاظ فنی و اقتصادی بسیار مفید واقع گردد. از جمله این سیستم ها پم های حرارتی می باشند. پمپ های حرارتی در اندازه های متونوعی موجود بوده و اساس عملکرد آنها بر مبنای سیکل تبرید می باشد. با توجه به میزان محصول مورد نظر جهت خشک کردن، م یتوان از پمپ های حرارتی در ظرفیت های مختلف بهره برداری نمود. در این مقاله کاربرد پمپ های حرارتی در صنعت خشک کردن و مزایا و معایب این سیستم ها نسبت به سیستم های متداول صورت گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.