مقاله کاربرد حرارت دهی اهمیک در مواد غذایی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد حرارت دهی اهمیک در مواد غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد حرارت دهی اهمیک در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد حرارت دهی اهمیک در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد حرارت دهی اهمیک در مواد غذایی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

حرارت دهی اهمی (OH) به عنوان فرآیندی تعریف میشود که در آن جریان الکتریکی از میان بافت ماده ی غذایی به منظور حرارت دهی به آن، عبور داده میشود. از آنجا که در این روش حرارتدهی، به محض اعمال فرایند، حرارت به طور همزمان و مستقیما در تمامی مولکولهای ماده ی غذایی پخش میشود در نتیجه نیازی به انتقال حرارت از سطح مشترک جامد مایع یا به درون ذرات جامد غذا وجود ندارد. در واقع حرارت دهی اهمی یک روش فرآوری حرارتی پیشرفته است که درآن مواد غذایی بعنوان مقاومت الکتریکی عمل می کند، که بوسیله عبور جریان الکتریسیته از درون آن گرم می شود. طی این عمل انرژی الکتریکی به حرارت تبدیل شده و در نتیجه حرارت دهی سریع و یکنواختی اتفاق میافتد. به حرارت دهی اهمی، حرارت دهی مقاومت الکتریکی گفته می شود. این روش کاربردهای مختلفی در صنعت غذا دارد که از جمله آنها میتوان به کاربرد آن در آبگیری از غذاها (خشک کردن مواد غذایی)، تبخیر آب مواد غذایی برای کاهش سطح رطوبت مواد غذایی جهت به تاخیر انداختن شروع فساد شیمیایی و میکروبی مواد غذایی، بلانچینگ غذاها، تخمیر، استخراج، استریلیزاسیون، پاستوریزاسیون و حرارتدهی غذاها در حد پیش تیمار برای فرایندهای اصلی حرارت – دهی و ; اشاره کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.