مقاله اثر کودهای زیستی بر عملکرد کمی و کیفی گندم نان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر کودهای زیستی بر عملکرد کمی و کیفی گندم نان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر کودهای زیستی بر عملکرد کمی و کیفی گندم نان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کودهای زیستی بر عملکرد کمی و کیفی گندم نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر کودهای زیستی بر عملکرد کمی و کیفی گندم نان :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
به منظور مطالعه اثر کودهای بیولوژیکی و شیمیایی بر عملکرد کمی و کیفی گندم و در راستای کاهش مصرف کود شیمیایی و بهبود وضعیت تیذیه گیاه آزمایشی در سال زراعی ۹۳۳۳ ۹۳۳۱ در مزرعه – پژوهشی دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان اجرا شد. آزمای به صورت طرح اسپیلت- پلات_ فاکتوریل در قالب بلوکهای کامل تصادفی با ۳ تکرار انجام گردید. در این آزمای عامل شیمیایی در سه سطح )شاهد، نیمی از مقدار توصیه شده منطقه، تمام میزان توصیه شده در منطقه( در کرت های ۹ لیتر در ،۷/ اصلی و عامل کود بیولوژیک شامل دو کود نیتروکسین بیوفسفردر سه سطح )شاهد ، ۰ ۹ لیتر در هکتار( ، در کرت های فرعی قرار گرفتند. بررسی ،۷/ هکتار( و بیوفسفر در سه سطح )شاهد ، ۰ نتای حاکی از آن بود که کاربرد کودهای بیولوژیک منجر به بروز افزای معنی داری در صفات اندازهگیری شده )تعداد دانه در سنبله، عملکرد بیولوژیکی و شاخص برداشت( گردید. در مجموع نتای حاصله از این بررسی نشان داد کاربرد کودهای بیولوژیک دارای نق قابل مثبت توجهی در بهبود صفات عملکرد و اجزاء عملکرد گندم بوده و این گونه به نظر می رسد که کاربرد کود زیستی همراه با کود شیمیایی راهی مناسب برای افزای عملکرد و کاه آلودگیهای خاکی و محیطی است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.