مقاله اثرسولفات روی برعملکرد و کیفیت دانه سه رقم گندم پاییزه درمنطقه سردسیر شمال فارس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرسولفات روی برعملکرد و کیفیت دانه سه رقم گندم پاییزه درمنطقه سردسیر شمال فارس دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرسولفات روی برعملکرد و کیفیت دانه سه رقم گندم پاییزه درمنطقه سردسیر شمال فارس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرسولفات روی برعملکرد و کیفیت دانه سه رقم گندم پاییزه درمنطقه سردسیر شمال فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرسولفات روی برعملکرد و کیفیت دانه سه رقم گندم پاییزه درمنطقه سردسیر شمال فارس :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
کمبود روی درگیاهان ازطریق کاهش تولید مواد فتوسنتزی و اکسین موجب نقصان عملکرددانه گندم می گردد به منظور تعیین اثرسولفات روی برعملکرد و میزان روی و پروتئین دانه سه رقم گندم پاییزه آزمایشی درمزرعه ایستگاه تحقیقات کشاورزی شهرستان اقلید با آرایش کرت های خرده شده بصورت بلوکهای کامل تصادفی درسال زراعی ۸۷-۸۶ به اجرا درآمد فاکتوراصلی شامل سطوح صفر۳۰و۶۰کیلوگرم سولفات روی حاوی ۳۶درصد روی درهکتار و فاکتورفرعی ارقام زرین الوند و شهریار بود افزایش سطوح سولفات روی باعث افزایش معنی دارعملکرد غلظت روی و درصد پروتئین دانه گردید ارقام زرین و الوند بطور معنی داری عملکرد دانه غلظت روی و درصد پروتئین دانه بیشتری نسبت به رقم شهریار داشتند دراین مطالعه بیشترین عملکرد دانه با مصرف ۶۰کیلوگرم سولفات روی درهکتار و ارقام الوند و زرین به ترتیب ۱۰۰۴۰و۱۰۰۳۰ کیلوگرم درهکتار بدست آمد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.