مقاله مطالعه تغییرات هورمونهای درونی میوه خرمای شاهانی وپیارم در طی رشد و نمو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه تغییرات هورمونهای درونی میوه خرمای شاهانی وپیارم در طی رشد و نمو دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه تغییرات هورمونهای درونی میوه خرمای شاهانی وپیارم در طی رشد و نمو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تغییرات هورمونهای درونی میوه خرمای شاهانی وپیارم در طی رشد و نمو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه تغییرات هورمونهای درونی میوه خرمای شاهانی وپیارم در طی رشد و نمو :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
در این پژوهش میوه های خرمای شاهانی وپیارم گرده افشانی شده ونشده از نظر تغییرات هورمونی در مراحل مختلف رشد بررسی شدند. طی مراحل مختلف رشد میوه ،طول و قطر میوه های گرده افشانی شده و نشده ارقام پیارم وشاهانی اندازه گیری شدند. همچنین غلظت هورمونهای اکسین، جیبرلین، زاتین، ABA طی رشد و نمو میوه با روش اسپکتروفتومتری اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که افزایش نسبتا سریعی در طول میوه طی هفته ۱۵ بعد از گرده افشانی صورت میگیرد و بعد از آن رشد میوه متوسط میشود. در هر دو رقم میزان اکسین و زاتین مشابه با جیبرلین در طی مراحل اولیه رشد میوه افزایش مییابد و بیشترین میزان آنها به ترتیب در هفته ۱۲ و ۱۶ بعد از گرده افشانی میباشد. تغییرات ABA ارتباط نزدیکی با رسیدگی داشت. به طورکلی میوه های گرده افشانی نشده دارای الگوی رشد مشابهی نشان دادند. اگرچه دارای سطح پایین تری در هر دو رقم بودند. در مقایسه با تفاوت تغییرات هورمونی، تفاوت کمی بین دو رقم وجود داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.