مقاله مقایسه برخی ویژگیهای با ارزش کیفی و کمی میوه ۳ رقم انار ایرانی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه برخی ویژگیهای با ارزش کیفی و کمی میوه ۳ رقم انار ایرانی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه برخی ویژگیهای با ارزش کیفی و کمی میوه ۳ رقم انار ایرانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه برخی ویژگیهای با ارزش کیفی و کمی میوه ۳ رقم انار ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه برخی ویژگیهای با ارزش کیفی و کمی میوه ۳ رقم انار ایرانی :
تعداد صفحات:۲
چکیده:
انار با داشتن بیش از ۷۶۰ واریته اهلی، وحشی و زینتی یکی از میوههای با ارزش و پرطرفدار در ایران است. این آزمایش با هدف بررسی برخی ترکیبات کیفی ارزشمند از جمله آنتوسیانین و آنتی اکسیدانت موجود در آب میوه سه رقم انار ایرانی شامل ملس ساوه، رباب نی ریز و ملس دانه سیاه و همچنین مطالعه تعدادی از ویژگیهای مهم کمی آن ها انجام شد . رقم ملس دانه سیاه دارای بیشترین میزان آنتوسیانین (۹۷/۱۵ میکرومول بر کیلوگرم وزن حبه تازه ) و آنتی اکسیدانت (۷۱/۵۶ درصد مهارکنندگی DPPH) و نیز نسبت بالای حبه به پوست (۱۵۰/۲ گرم حبه به ازای هر ۱۰۰ گرم پوست) بود. رقم ملس ساوه دارای کمترین پی اچ (۳/۳) و ارقام ملس دانه سیاه و رباب نی ریز دارای بیشترین وزن صد دانه به ترتیب ۴۸ و ۴۲ گرم بودند. هر سه رقم مورد مطالعه در بقیه فاکتورها شامل مواد جامد محلول، اسیدیته کل، وزن خشک حبه و آب انار و شاخص طعم با هم تقریباً برابر و از نظر آماری اختلاف معنی دار نداشتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.