مقاله تعیین آستانه حداقل طول روز و دمای تجمعی برای تشکیل سوخ درتوده های بومی و ارقام پیاز


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین آستانه حداقل طول روز و دمای تجمعی برای تشکیل سوخ درتوده های بومی و ارقام پیاز دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین آستانه حداقل طول روز و دمای تجمعی برای تشکیل سوخ درتوده های بومی و ارقام پیاز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین آستانه حداقل طول روز و دمای تجمعی برای تشکیل سوخ درتوده های بومی و ارقام پیاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین آستانه حداقل طول روز و دمای تجمعی برای تشکیل سوخ درتوده های بومی و ارقام پیاز :

تعداد صفحات:۴

چکیده:

به منظور تعیین حداقل طول روز و دمای تجمعی مورد نیاز برای تشکیل سوخ در نه توده بومی و سه رقم تجاری پیاز تحقیقی در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در دو منطقه بهبهان و کرج به مدت یک سال زراعی (۱۳۸۶-۱۳۸۵) اجرا گردید. در بهبهان بذرها در اوایل آبان در خزانه کشت و نشاها در اوایل بهمن به زمین اصلی منتقل شدند. تاریخ کاشت بذرها در کرج اواسط اسفند بود و انتقال نشاها به زمین اصلی در اواخر اردیبهشت ماه صورت گرفت. تاریخ تشکیل سوخ به روش نسبت تشکیل سوخ و کاسموس تخمین زده شد. در منطقه بهبهان تاریخ تشکیل سوخ در ژنوتیپهای مختلف از ۲۹ اسفند با طول روز ۱۲ ساعت و ۷ دقیقه تا ۲۷ اردیبهشت با طول روز ۱۳ ساعت و ۴۷ دقیقه متغیر بود. در این منطقه سوخ در توده سفید قم و سفید ساری به دلیل نبود حداقل طول روز مورد نیاز تشکیل نشد. در منطقه کرج سوخ از تاریخ ۲ خرداد با طول روز ۱۴ ساعت و ۱۴ دقیقه تا ۵ مرداد با طول روز ۱۴ ساعت و ۵ دقیقه در ژنوتیپهای مختلف تشکیل گردید. بر اساس نتایج این تحقیق رقم پریماورا و تودههای قرمز ایرانشهر و سفید بهبهان روز کوتاه، رقم گلما دو فتوپریودی ، رقم زرگان و تودههای قولیقصه زنجان، درچه اصفهان، کمرهای خمین، قرمزآذرشهر، سفیدنیشابور، سفیدقم و سفیدساری روز متوسط میباشند. آستانه دمای تجمعی برای تشکیل سوخ در این ژنوتیپها ۷۷۵/۸ تا ۲۰۲۷/۹ درجه روز رشد (۵/۹C=Tb) بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.