مقاله بررسی و مقایسه ترکیب های تشکیل دهنده اسانس آویشن دنایی Thymus daenensis Celak. Subsp. Daenensis و آویشن باغی Thymus vulgaris L.
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی و مقایسه ترکیب های تشکیل دهنده اسانس آویشن دنایی Thymus daenensis Celak. Subsp. Daenensis و آویشن باغی Thymus vulgaris L. دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی و مقایسه ترکیب های تشکیل دهنده اسانس آویشن دنایی Thymus daenensis Celak. Subsp. Daenensis و آویشن باغی Thymus vulgaris L. کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و مقایسه ترکیب های تشکیل دهنده اسانس آویشن دنایی Thymus daenensis Celak. Subsp. Daenensis و آویشن باغی Thymus vulgaris L.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی و مقایسه ترکیب های تشکیل دهنده اسانس آویشن دنایی Thymus daenensis Celak. Subsp. Daenensis و آویشن باغی Thymus vulgaris L. :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
آویشن دنایی گیاهی بومی ایران است که زیستگاه ان استان چهارمحال و بختیاری و فارس می باشد ازدیرباز درمناطق غربی ایران ازسرشاخه های گلدارآویشن دنایی بصورت گسترده جهتمصارف غذایی و دارویی استفاده شده است گیاه آویش باغی گیاهی بومی مدیترانه ای و اروپا می باشد کهدرمحصول های بهداشتی و غذایی مورد استفاده زیادی دارد دراین پژوهش به منظور مقایسه ترکیبات اسانس گیاه آویشن دنایی و آویشن باغی دراسفندماه سال ۸۷ درمنطقه استهبان فارس با ارتفاع ازسطح دریای ۱۷۰۰ متر کشت داده شد شرایط داشت و اسانس گیری هردو گیاه یکسان درنظر گرفته شد اسانس سرشاخه های گل دار گیاهان به روش تقطیر با آب بدست آمد و از تکنیک های GC,GC/MS به منظور آنالیز ترکیبات اسانس استفاده شد ترکیبات عمده اسانس آویشن دنایی شامل تیمول ۷۱۲% کارواکرول ۲/۴% بتاکاریوفیلن ۲/۶درصد پاراسیمین ۳/۸درصد وگاماترپینن ۹/۸درصد بود و درصد اسانس برای آویشن دنایی ۲/۴درصد وزن خشک گیاه بدست آمد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.