مقاله مقایسه و بررسی ویژگیهای روغن و میزان اسیدهای چرب دررقم زراعی شهابی گیاه خرما دراستان بوشهر


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه و بررسی ویژگیهای روغن و میزان اسیدهای چرب دررقم زراعی شهابی گیاه خرما دراستان بوشهر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه و بررسی ویژگیهای روغن و میزان اسیدهای چرب دررقم زراعی شهابی گیاه خرما دراستان بوشهر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه و بررسی ویژگیهای روغن و میزان اسیدهای چرب دررقم زراعی شهابی گیاه خرما دراستان بوشهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه و بررسی ویژگیهای روغن و میزان اسیدهای چرب دررقم زراعی شهابی گیاه خرما دراستان بوشهر :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

خرما یکی ازمحصولات باغی کشور محسوب میشود براساس آمارمنتشره بیش از۱۸۰ هزارهکتاراراضی کشورزیرکشت این محصول میب اشد و میوه ای قدیمی است و درمناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری جهان پرورش می یابد ودرایران دراستانهای جنوب و جنوب غربی بوفور یافت میشود هسته خرما حدود ۱۰درصد وزن کل خرما را تشکیل میدهد و به مقدارزیادی درکارگاه های فراوری خرما به شکل ضایعات تولید می گردد میزان روغن موجود درهسته خرما ۹-۸درصد برمبنای وزن خشک است دراین تحقیق برخی ویژگیهای روغن ودرصد اسیدهای چرب روغن حاصل ازهسته شهابی مورد بررسی قرارگرفت سایرویژگیهای روغن ازجمله عدد پراکسید اسیدیته وضریب شکست نوری به ترتیب درمقادیر زیر۱۱۴۴ و۱۲۷و۱۴۶۲۲ بدست آمد. پروفیل اسیدهای چرب روغن حاصل با دستگاه کروماتوگرافی گازی بررسی گردید و مشخص شد که اسید اولئیک ۲۹۶۵ اسید چرب غیراشباع غالب درروغن هسته است درحالیکه اسیدچرب اشباع غالب اسید لوریک ۲۷۱۳ می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.