مقاله بررسی تاثیر جیبرالیک اسید و سولفوریک اسید برجوانه زنی بذرانگورفرنگی قرمز


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر جیبرالیک اسید و سولفوریک اسید برجوانه زنی بذرانگورفرنگی قرمز دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر جیبرالیک اسید و سولفوریک اسید برجوانه زنی بذرانگورفرنگی قرمز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر جیبرالیک اسید و سولفوریک اسید برجوانه زنی بذرانگورفرنگی قرمز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر جیبرالیک اسید و سولفوریک اسید برجوانه زنی بذرانگورفرنگی قرمز :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

انگورفرنگی قرمز دارای مصارف زینتی خوراکی و دارویی است این تحقیق درسال ۱۳۸۷-۸۸ به منظوربررسی رفع رکود وکاهش دوره جوانه زنی بذورانگورفرعی قرمز انجام شد از انجایی که ازدیاد این گیاه با بذر بسیارمشکل است و تابه حال تحقیقات اساسی صورتنگرفته ونتایج تحققات کاربردی نبوده است دراین راستا آزمایشی جهت بررسی جوانه زنی بصورت فاکتوریل با دو فاکتور اسید سولفوریک درسه سطح زمانی ۰و۲و۴ دقیقه و فاکتوراسید جیبرالیک درسه سطح غلظتی ۰و۳۰۰و۶۰۰ میلی گرم درلیتر برپایه طرح کاملا تصادفی درچهارتکرار درآزمایشگاه علوم باغبانی دانشگاه ابهر به اجرا درآمد بذورانگورفرنگی درپتری دیش های استریل درمعرض تیمارها قرارگرفتند دراین آزمایش صفاتی مانند درصدجوانه زنی طول ریشه چه طول ساقه چه ارزیابی شد نتایج نشان داد که اثراسید سولفوریک درمدت ۲ دقیقه برصفت طول ساقه چه درسطح ۵ درصد معنی دار شد اثراسید جیبرالیک درغلظت ۳۰۰ میلی گرم درلیتر برصفت طول ساقه چه درسطح ۵درصد معنی دار شد بکارگیری هردو فاکتور موجب افزایش درصد جوانه زنی و ایجاد اختلاف معنی دار درسطح یکدرصد شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.