مقاله بررسی افزایش درصد جوانه زنی بذر گونه های جنگلی بلوط بادام کوهی کنار و گلابی وحشی با استفاده از تیمارهای مختلف


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
19 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی افزایش درصد جوانه زنی بذر گونه های جنگلی بلوط بادام کوهی کنار و گلابی وحشی با استفاده از تیمارهای مختلف دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی افزایش درصد جوانه زنی بذر گونه های جنگلی بلوط بادام کوهی کنار و گلابی وحشی با استفاده از تیمارهای مختلف  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی افزایش درصد جوانه زنی بذر گونه های جنگلی بلوط بادام کوهی کنار و گلابی وحشی با استفاده از تیمارهای مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی افزایش درصد جوانه زنی بذر گونه های جنگلی بلوط بادام کوهی کنار و گلابی وحشی با استفاده از تیمارهای مختلف :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

به منظور تعیین روش مناسب جهت افزایش درصد جوانه زنی ۴ گونه جنگلی شامل بلوط، کنار، بادام کوهی و گلابی وحشی که بیش از ۹۰ درصد پوشش جنگلی استان فارس را تشکیل می دهند آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی و در ۴ تکرار و با استفاده از پنج روش، تترازولیوم، تیمار با اسید سولفوریک غلیظ، سرمادهی مرطوب، تیمار با اسید جیبرلیک و تاثیر توام سرمادهی و اسید جیبرلیک انجام شد. نتایج حاصل از آزمون تترازولیوم نشان داد قابلیت حیات بذور هر ۵ گونه مورد مطالعه بین ۸۵ تا ۱۰۰ درصد است. نتایج تیمار کردن بذور با غلظت های مختلف اسید سولفوریک نشان داد که این تیمار بر روی بذوری مانند بادام کوهی که دارای پوسته چوبی هستند موثر است اما این تیمار برای بذرهای بلوط، کنار و گلابی وحشی توصیه نمی شود. نتایج تیمار بذور بوسیله سرمادهی مرطوب نشان داد که این تیمار، هم روی بذر گونه های مناطق سردسیر از جمله گلای وحشی و بلوط و هم روی بذور پوسته سخت مانند بادام کوهی موثر است اما بر روی بذرهای کنار که یک گونه گرمسیری است دارای اثر منفی است. نتایج حاصل از تیمار کردن بذور بوسیله غلظت های مختف اسید جیبرلیک نشان داد که این تیمارها مانند سرمادهی مرطوب موجب ترد و شکننده شدن پوسته چوبی و تحریک جنین به جوانه زنی م یشود. در این رابطه بهترین درصد جوانه زنی بذور درتیمارهای ۴۰۰ و ۶۰۰ میلی گرم در لیتر اسید جیبرلیک بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.