مقاله بررسی اثر سوراخکاری هسته در پارامترهای فرایند تولید و خواص استاتیکی پنلهای ساندویچی با هسته فومی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر سوراخکاری هسته در پارامترهای فرایند تولید و خواص استاتیکی پنلهای ساندویچی با هسته فومی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر سوراخکاری هسته در پارامترهای فرایند تولید و خواص استاتیکی پنلهای ساندویچی با هسته فومی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر سوراخکاری هسته در پارامترهای فرایند تولید و خواص استاتیکی پنلهای ساندویچی با هسته فومی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر سوراخکاری هسته در پارامترهای فرایند تولید و خواص استاتیکی پنلهای ساندویچی با هسته فومی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

در این مقاله خواص مکانیکی و پارامترهای تولیدی، صفحات ساندویچی با رویه هایی از جنس الیاف شیشه/ پلی استر و هسته فوم PVC، تولید شده با استفاده از روش VARTM به صورت تجربی بررسی شده است. در این تحقیق برای امکان پذیری تولید صفحات ساندویچی با روش VARTM سوراخهایی بر روی هسته، برای جریان یافتن رزین به سمت پایین هسته ایجاد شده است. از آزمون خمش سه نقطهای و آزمون چسبندگی پوسته به هسته برای بررسی تاثیر سوراخهای ایجاد شده بر روی هسته بر روی خواص مکانیکی سازه استفاده شده است. همچنین تاثیر سوراخهای ایجاد شده بر الگوهای جریان و زمان پرشدن قالب بررسی شده است سوراخهای ایجاد شده باعث افزایش ۱/۴% در وزن سازه میگردند. در حالی که این سوراخها بیشینه نیروی تحملی در خمش را ۲۹% و انرژی متناظر جذب شده توسط نمونه را ۹۰ % افزایش میدهند. همچنین سوراخهای ایجاد شده باعث افزایش جزئی در استحکام چسبندگی پوسته به هسته میشوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.