مقاله کاهش تنش خشکی در نارنگی پیچ با استفاده از ترکیبا حاوی اسید های آمینه


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاهش تنش خشکی در نارنگی پیچ با استفاده از ترکیبا حاوی اسید های آمینه دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاهش تنش خشکی در نارنگی پیچ با استفاده از ترکیبا حاوی اسید های آمینه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاهش تنش خشکی در نارنگی پیچ با استفاده از ترکیبا حاوی اسید های آمینه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاهش تنش خشکی در نارنگی پیچ با استفاده از ترکیبا حاوی اسید های آمینه :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

خشکی یکی از مهمترین تن ش های غیر زنده م ی باشد که هرساله خسار ت های زیادی به محصولات باغی از جمله مرکبات در جهان و بالاخصایران وارد می نماید. از راه های مقابله با خشکی م ی توان به استفاده از ارقام و پای ه های متحمل به خشکی و یا کاربرد برخی ترکیبات شیمیاییمانند زیست محرک ها ی حاوی اسیدآمینه های آزاد اشاره نمو د . در این تحقیق ب ه منظور افزایش تحمل به خشکی در پیج پیوندی روی پایه نارنج ،از زیست محرک آمینول فورته استفاده ش د . این آزمایش در قالب طرح آماری کاملاً تصادفی با ترکیبی از ۴ غلظت آمینول فورته (صفر (شاهد )،۰%) در ۳ تکرار (هر تکرار ۳ نهال ) روی نارنگی پیج به مرحله اجرا درآم د . بعد سه مرحله محلول پاشی به فواصل زمانی هر ۱۰ / %۰/۳۵ و ۵ ،%۰/۲روز یکبار ، اعمال یک دوره خشکی یکسان برای همه نهال ها در گلخانه انجام ش د . پس از اعمال تنش خشکی، علائم ظاهری نهال ها (درصدکلروز و نکروز شدن بر گ ها) از لحاظ مقاومت به تنش خشکی مورد بررسی قرار گرفت . پس از تهیه نمونه برگ از نها لها، صفاتی همچون میزانمیزان پرولین و پروتئین برگ با استفاده از دستگاه اسپکتروفتومتر اندازه گیری شد . سپس داده ها پس از تجزیه آماری با نرم ،b ،a کلروفیلمورد مقایسه قرار گرفتند. بر اساس علائم ظاهری، نها لهای تیمار شده با غلظت بالای آمینو ل فورته تحمل بیشتری در MSTAT-C افزارشرایط تنش کم آبی نسبت به شاهد از خود نشان د ادند. نتایج بدست آمده از تجزیه برگ نشان داد که میزان پرولین در نهال های تیمار شده با۰% آمینول فورته تقریبا ۷ برابر بیشتر از شاهد است و این بیانگر افزایش مقاومت نهال ها به خشکی در غلظت بالای آمینول فورته نسبت / غلظت ۵برگ در نهال های تیمار شده اختلاف معنی داری مشاهده ش د . ولی در میزان a به شاهد می باشد. همچنین در میزان پروتئین و کلروفیل هااختلاف معن یدار نبود. b کلروفیل

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.