مقاله بررسی تغییرات قندهای محلول و نا محلول و فعالیت آنزیم های کاتالاز و پراکسیداز درپاسخ به غلظتهای مختلف شوری در دو رقم کلزا (هایولا ۴۰۱ و RGS)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات قندهای محلول و نا محلول و فعالیت آنزیم های کاتالاز و پراکسیداز درپاسخ به غلظتهای مختلف شوری در دو رقم کلزا (هایولا ۴۰۱ و RGS) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات قندهای محلول و نا محلول و فعالیت آنزیم های کاتالاز و پراکسیداز درپاسخ به غلظتهای مختلف شوری در دو رقم کلزا (هایولا ۴۰۱ و RGS)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات قندهای محلول و نا محلول و فعالیت آنزیم های کاتالاز و پراکسیداز درپاسخ به غلظتهای مختلف شوری در دو رقم کلزا (هایولا ۴۰۱ و RGS)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات قندهای محلول و نا محلول و فعالیت آنزیم های کاتالاز و پراکسیداز درپاسخ به غلظتهای مختلف شوری در دو رقم کلزا (هایولا ۴۰۱ و RGS) :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

کلزا ( Brassica napus )گیاهی از خانواده چلیپاییان (Brassicaceae) بوده که در حال حاضر مقام سوم را از نظر تولید روغن دارا است. پژوهش حاضر با استفاده از دو رقم از این گیاه با نام هایهایولا ۴۰۱ و RGS در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد صورتگرفت. بذر ها از محل مرکز تحقیقات کشاورزی استان لرستان تهیه گردید. در این پژوهش دانه رستهای ارقام مذکور پساز استریل و شستشوی کامل به ظروف حاوی محیط کشت نیم قدرت هوگلند-آرنون انتقال داده شد و پس ازگذشت مدت زمان ۲۴ ساعت تحت تیمارهای مختلف شوری شامل۰، ۷۵ ، ۱۰۰ و ۱۵۰ میلی مولار قرار گرفتند. PH محلول ها در حد ۶/۵ تنظیم گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.