پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید
توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید دارای ۴۴ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلود پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید
توجه فرمایید.
۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلود پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید
قرار داده شده است
۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
۴-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت طراحی محصولات از ایده تا تولید :
اسلاید ۱ :
طراحی محصولات از ایده تا تولید
طراحی محصولات جدید در صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی فرایند پیچیده ای است که متضمن عبور از مراحل مختلف بوده و نیازمند مطالعات گسترده و صرف زمان مناسب است.
این عملیات در واحدهایی تحت عنوان واحدهای تحقیق و توسعه انجام می پذیرد. واحدهای طراحی و توسعه در هر سازمان بعنوان مغز متفکر سازمان محسوب شده و مهمترین اهداف آن ها بشرح زیر است:
۱- توسعه محصولات جدید
۲- بهینه سازی محصولات تولید شده ثبتی
۳- رفع عدم انطباقها و مشکلات تولید محصولات
۴- رفع شکایات و نارضایتیهای ناشی از محصول
اسلاید ۲ :
بعبارت دیگر واحدهای تحقیق و توسعه در هر سازمان نقش رهبری و هدایت کننده فرایند تولید را بر عهده دارند و استراتژی های توسعه محصول در این واحدهای شکل گیری می یابد و به همین علت افرادی که در این واحدها مشغول به فعالیت هستند باید دارای ویژگی ها و توانایی های خاصی باشند.
متاسفانه در ایران به واحدهای تحقیق و توسعه بویژه در صنعت غذا اهمیت کمتری داده می شود و بهمین علت است که محصولات غذایی پس از تولید و ورود به بازار با مشکلات متعددی روبرو می گردد و یا محصولات جدید تولید شده ناشی از ورود تکنولوژی از سایر کشورها است.
اسلاید ۳ :
ویژگی های افراد شاغل در واحدهای طراحی و توسعه
نظر به اهمیت واحدهای طراحی و توسعه افرادی که در این واحدها مشغول به بکار هستند باید دارای توانایی های خاصی باشند که از جمله مهمترین آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
-دارای دانش کافی در رابطه با صنعت غذا (حداقل مدرک کارشناسی ارشد و یا کارشناسی باتجربه بالا و مفید)
-دارای تجربه و سابقه کاری و فعالیت در صنعت مورد نظر
-مسلط به تکنیک های مدیریت
-مسلط به زبان انگلیسی
-مسلط به روش ها و اصول طراحی و تحقیق و فرمولاسیون محصولات غذایی
-مسلط به تکنیک های آماری
-مسلط به کامپیوتر مخصوصاً استفاده از اینترنت و نرم افزارهایی از جمله کنترل پروژه (MSP) – Minitab و ;
اسلاید ۴ :
-مسلط به شناسایی و بکارگیری استانداردهای ملی و بین المللی در طراحی محصول بویژه سیستم های مدیریت کیفیت ISO-9000 – استاندارد مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO-22000 و استاندارد مدیریت کیفیت در آزمایشگاهها ISO-1725، GMP، GLP و ;
-مسلط به روش های تست، کنترل و تجهیزات آزمایشگاهی صنایع غذایی
-مسلط به آیین نامه ها و مقررات بهداشت مواد غذایی
-آشنایی با روشها، فرایندها و تجهیزات تولید
-دارای خلاقیت و نوآوری
-دارای توانایی در انجام محاسبات دقیق مهندسی و اصول نقشه کشی
اسلاید ۵ :
تجهیزات مورد نیاز در طراحی محصول
-دسترسی به اینترنت بمنظور استخراج اطلاعات مورد نیاز از جمله استانداردها، مقالات و ;
-دسترسی به تجهیزات آزمایشگاهی از جمله اندازه گیری پروتئین، چربی، رطوبت، اسیدیته، pH و ;
-دسترسی به تجهیزات مورد نیاز جهت نمونه سازی محصول از جمله امکانات Pilot plan
اسلاید ۶ :
واحدهای مرتبط با طراحی محصولات
اگرچه طراحی محصول در سازمان های مختلف توسط واحد طراحی و توسعه هدایت و کنترل می گردد اما واحدهای مختلف دیگری در سازمان نیز در این رابطه همکاری می نمایند از جمله این واحدها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
واحد خرید
-ارزیابی تامین کنندگان مواد اولیه و ماشین آلات
-خرید مواد اولیه، دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز مطابق با مشخصات فنی ارایه شده
واحد صنایع
-برنامه ریزی تولید اعم از تولید آزمایشی و قطعی
-چیدمان ( Lay out) خط تولید و فضاهای مورد نیاز
واحد تولید
-انجام تولید آزمایش و سپس تولید دائمی
-همکاری در تامین نیروی انسانی مورد نیاز و چیدمان خط تولید
-همکاری در تدوین دستورالعمل تولید
اسلاید ۷ :
واحد کنترل کیفیت
-انجام آزمایشات مربوط به مواد اولیه و محصول نهایی
-همکاری در تدوین مشخصات فنی مواد اولیه
-تدوین دستورالعمل های کنترلی مواد اولیه، کنترل حین فرایند و کنترل محصول نهایی
-همکاری در تهیه استانداردهای ملی و بین المللی مرتبط با مواد اولیه و محصول
-اخذ مستندات قانونی از جمله پروانه ساخت و ;
اسلاید ۸ :
واحد بازرگانی (فروش)
-تحقیقات بازار در خصوص جایگاه محصول مورد نظر در بازار
-ارائه الزامات مورد نیاز مشتری
-فیربک گیری از بازار و ارایه شکایات و مشکلات مربوط به محصول
-ارزیابی و ارایه قیمت فروش محصولات
-ارایه طرح بازاریابی محصولات (MP) Marketing plan
واحد اداری و مالی
-تامین بموقع نیروی انسانی مورد نیاز
-ارزیابی و اعلام هزینه تمام شده محصول
واحد نگهداری و تعمیرات (نت)
-همکاری در تدوین الزامات مورد نیاز جهت خرید ماشین آلات
-همکاری در خرید ماشین آلات
-نصب و راه اندازی ماشین آلات
-تدوین دستورالعمل های کار با ماشین آلات
اسلاید ۹ :
طراحی و توسعه از دیدگاه استاندارد ISO 9001
۷-۳- طراحی و توسعه
۷-۳-۱- طرح ریزی طراحی و توسعه
۷-۳-۲- ورودی های طراحی و توسعه
۷-۳-۳- خروجی های طراحی و توسعه
۷-۳-۴- بازنگری طراحی و توسعه
۷-۳-۵- تصدیق طراحی و توسعه
۷-۳-۶- صحه گذاری طراحی و توسعه
۷-۳-۷- کنترل تغییرات طراحی و توسعه
اسلاید ۱۰ :
۷-۳-۱- طرح ریزی طراحی و توسعه
سازمان باید طراحی و توسعه محصول را طرح ریزی و کنترل نماید
در حین طرح ریزی طراحی و توسعه، سازمان باید موارد زیر را معین نماید:
الف- مراحل طراحی و توسعه
ب- بازنگری، تصدیق و صحه گذاری متناسب با هر یک از مراحل طراحی و توسعه
ج- مسئولیت ها و اختیارات برای طراحی و توسعه
سازمان باید نقاط تلاقی بین گروه های مختلف که در فعالیت های طراحی و توسعه درگیر هستند را مدیریت نماید تا از این طریق از ارتباطات موثر و تخصیص شفاف مسئولیت ها اطمینان حاصل نماید.
خروجی طرح ریزی باید متناسب با پیشرفت طراحی و توسعه به روزآوری شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.