مقاله بررسی اثر فراوری شیمیایی و بیولوژیکی بر میزان قابلیت هضم کاه سویا به روش In vitro


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر فراوری شیمیایی و بیولوژیکی بر میزان قابلیت هضم کاه سویا به روش In vitro دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر فراوری شیمیایی و بیولوژیکی بر میزان قابلیت هضم کاه سویا به روش In vitro  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر فراوری شیمیایی و بیولوژیکی بر میزان قابلیت هضم کاه سویا به روش In vitro،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر فراوری شیمیایی و بیولوژیکی بر میزان قابلیت هضم کاه سویا به روش In vitro :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

این تحقیق به منظور بررسی اثرات غنی سازی کاه سویا به وسیله اوره و سه گونه قارچ پلوروتوس استراتوس، ساجر کاجو و فلوریدا برمیزان تغییرات ترکیبات شیمیایی اجزای دیواره سلولی و قابلیت هضمکاه سویاصورت پذیرفت. ازمایش مذکور در قالب ۸ تیمار و ۳ تکرار انجام گرفت. ازمایشات قابلیت هضم به روش ازمایشگاهی صورت پذیرفت. پس از انجام ازمایشات از نظر فاکتورهای ماده خشک ماده ای الی پروتئین خام، دیواره سلولی دیواره سلولی منهای همی سلولز، سلولز ، همی سلولز ، لیگنین انالیز شده و قابلیت هضم ماده خشک و ماده الی به روش ازمایشگاهی invitro تعیین گردید. داده های حاضل از ازمایشات با استفاده از نرم افزار اماری SAS انالیز شدند. و مقایسه میانگین ها با استفاده از ازمون چند دامنه ای دانکن در سطح احتمال ۵% انجام گرفت. نتایج نشان دهنده افزایش درصد پروتئین خام کاهش درصد ماده خشک درصد ماده الی درصد اجزای دیواره سلولی و افزایش درصد قابلیت هضمماده خشک و ماده الی کاه سویا به روش invitro بوده است و بیشترین میزان قابلیت هضم ماده خشک را کاه سویا فرایند شده با محلول ۳% اوره و کشت قارچ ساجر کاجو دارا بود که تفاوت آن با کاه شاهد درحدود ۱۳% بوده است و بیشترین میزان قابلیت هضم ماده الی را نیز کاه سویا فرایند شده با محلول ۳% اوره و کشت قارچ ساجر کاجودارا بوده که تفاوت آن با کاه شاهد در حدود ۲۰% بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.