مقاله استفاده از مدل هیدرولوژی AVSWAT جهت بررسی تاثیر تغییر کاربری اراضی بر میزان بار رسوب رودخانه زنجانرود


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از مدل هیدرولوژی AVSWAT جهت بررسی تاثیر تغییر کاربری اراضی بر میزان بار رسوب رودخانه زنجانرود دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از مدل هیدرولوژی AVSWAT جهت بررسی تاثیر تغییر کاربری اراضی بر میزان بار رسوب رودخانه زنجانرود  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از مدل هیدرولوژی AVSWAT جهت بررسی تاثیر تغییر کاربری اراضی بر میزان بار رسوب رودخانه زنجانرود،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از مدل هیدرولوژی AVSWAT جهت بررسی تاثیر تغییر کاربری اراضی بر میزان بار رسوب رودخانه زنجانرود :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

تغییر کاربری اراضی در یک حوزه آبخیز می تواند تأثیر قابل توجهی بر بار رسوب رودخانه داشته باشد، از این روشناخت آثار تغییر کاربری اراضی بر این فرایند راه گشای تعیین استراتژی مناسب در توسعه پایدار منابع آب حوزه های آبخیز می باشد. هدف از این تحقیق بررسی اثر تغییر کاربری اراضی در طی ۴۰ سال اخیر بر بار رسوب حوضه زنجانرود می باشد. جهت شبیه سازی رسوب در این مطالعه از مدلAVSWAT2005 استفاده گردید که قابل لینک با GIS می باشد. بدین منظور دادههای هواشناسی و نقشههای رقومی کاربری اراضی و خاک و مدل رقومی ارتفاع منطقه تحقیق تهیه و پس از واسنجی و صحت سنجی مدل، کاربری های اراضی سال ۱۳۴۶ و ۱۳۷۳ و ۱۳۸۶ به مدل معرفی مدل اجرا گردید. نتایج واسنجی و اعتبار سنجی مدل با استفاده از داده های مشاهده ای نشان داد که با استفاده از این مدل امکان شبیه سازی بار رسوب رودخانه به خوبی فراهم گردیده است. همچنین نتایج نشان دهنده تاثیرات قابل توجه تغییر کاربری اراضی بر بار رسوب حوضه است، به طوریکه تغییر در کاربری اراضی از سال ۱۳۴۶ تا ۱۳۸۶ منجر به افزایش مقدار بار رسوب سالانه در حدود ۶۰ درصد شده است. همچنین در کاربری اراضی سال ۱۳۸۶ نسبت به سال ۱۳۴۶ ۵۲ درصدبه مساحت زیرحوضه های دارای بار رسوب زیاد ۱۲-۵ تن بر هکتار) افزوده شده است که نشان دهنده ی اثر تغییر کاربری اراضی بر افزایش میزان رسوبدهی زیرحوضه ها می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.