مقاله ارزیابی پسماندهای حاصل از روغنکشی دانه کلزا به روشهای in vitro و in vivo جهت استفاده در تغذیه دام
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی پسماندهای حاصل از روغنکشی دانه کلزا به روشهای in vitro و in vivo جهت استفاده در تغذیه دام دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی پسماندهای حاصل از روغنکشی دانه کلزا به روشهای in vitro و in vivo جهت استفاده در تغذیه دام کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی پسماندهای حاصل از روغنکشی دانه کلزا به روشهای in vitro و in vivo جهت استفاده در تغذیه دام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی پسماندهای حاصل از روغنکشی دانه کلزا به روشهای in vitro و in vivo جهت استفاده در تغذیه دام :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور ارزشیابی تغذیهای کنجاله کلزا به عنوان محصول فرعی حاصل از روغنکشی دانه کلزا آزمایشی در دو مرحله انجام شد مرحله اول اندازهگیری ترکیب شیمیایی به روشin vivo و مرحله دوم اندازهگیری تجزیهپذیری مادهخشک و بدست آوردن فراسنجههای تجزیهپذیری بود. نتایج مرحله اول حاکی از مقادیر ۸۹/۸۳% و ۴۱/۲۵% به ترتیب برای بخشهای مادهخشک و پروتئین کنجاله کلزا بود. بخشهای فیبر محلول در شوینده اسیدی و خنثی به ترتیب برابر۱۷/۶۳% و ۱۴/۸۳% بود. نتایج حاصل از مرحله دوم آزمایش، نشان دهنده تجزیهپذیری مادهخشک کنجاله کلزا در ساعات ۲ ،۸، ۴۸و۷۲ ساعت برابر ۳۱/۹۴% ، ۴۲/۳۵% و ۷۲/۴۲% و ۷۷/۳۳% بوداندازهگیری فراسنجههای تجزیهپذیری کنجاله کلزا نشان داد بخش سریع تجزیه و کند تجزیه به ترتیب برابر ۲۷/۵۶% و ۵۴/۲۶% و تجزیهپذیری موثر کنجاله کلزا در سرعتهای عبور ۲% و ۸% به ترتیب برابر ۶۲/۶۳۵ و ۴۴/۶% می باشد. با توجه به نتایج این پژوهش میتوان عنوان کرد کنجاله به عنوان پسماند حاصل از روغن کشی دانه کلزا پتانسیل مناسبی جهت استفاده در تغذیه دام دارد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.