مقاله بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف تفاله مرکبات بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف تفاله مرکبات بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف تفاله مرکبات بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف تفاله مرکبات بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف تفاله مرکبات بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

آزمایشی برای ارزیابی تاثیر سطوح مختلف تفاله مرکبات بر عملکرد و خصوصیات لاشه در جوحه های گوشتی طراحی مورد اجرا قرار گرفت . پارامتر های مورد اندازه گیری شامل خوراک مصرفی، افزایش وزن، ضریب تبدیل غذایی، میزان پروتیین مصرفی، میز ان انرژی مصرفی وخصوصیات لاشه بود. در این آزمایش از تفاله مرکبات در سطوح صفر، ۵، ۱۰ ، ۱۵ و ۲۰ درصد در ۳ تکرار استفاده شد که هر واحد آزمایشی۲۰ قطعه مخلوط نر و ماده جوجه یک روزه گوشتی تجاری راس ۳۰۸ نگهداری شد. نتایج این آزمایش نشان داد، جیره های آزمایشی اثر م عنی داری روی مصرف خوراک، افزایش وزن، ضریب تبدیل خوراک، پروتئین مصرفی و انرژی مصرفی داشتند( ۰۵ / P<0 ). مصرف خوراک، پروتئینمصرفی و انرژی مصرفی در تیمار ۳ ( ۱۰ درصد تفاله مرکبات) بیشترین مقدار را داشت و در سایر موارد از جمله افزایش وزن و ضریب تبدیلخوراک بهترین عدد مربوط به تیمار شاهد (فاقد تفاله مرکبات) بوده است. تفاله مرکبات دارای اثر معنی داری روی خصوصیات لاشه از جمله :درصد لاشه، درصد سینه، درصدگردن+پشت و درصد روده داشت( ۰۵ / P<0 ). در موارد بالا بیشترین عدد بدست آمده در مورد لاشه و سینه مربوط به تیمار شاهد(بدون تفاله مرکبات) بود، به غیر از درصد گردن+پشت که تیمار ۱ (فاقد تفاله مرکبات) کمترین درصد را داشت و تیمار ۴( ۱۵ درصد تفاله مرکبات) بزرگترین درصد گردن+پشت نسبت به وزن زنده را به خود اختصاص داد و نیز تیمار شماره ۵( ۲۰ درصد تفالهمرکبات) بیشترین درصد روده را به خود اختصاص داد. داده ها حاکی از آن است که جیره های حاوی تفاله مرکبات تاثیر منفی روی وزن لاشهو بازده آن دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.