مقاله بررسی و تعیین ضرایب انتشار رطوبتی موثر زرشکBerberis Vulgaris در طی فرآیند خشک شدن لایه نازک


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی و تعیین ضرایب انتشار رطوبتی موثر زرشکBerberis Vulgaris در طی فرآیند خشک شدن لایه نازک دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و تعیین ضرایب انتشار رطوبتی موثر زرشکBerberis Vulgaris در طی فرآیند خشک شدن لایه نازک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و تعیین ضرایب انتشار رطوبتی موثر زرشکBerberis Vulgaris در طی فرآیند خشک شدن لایه نازک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و تعیین ضرایب انتشار رطوبتی موثر زرشکBerberis Vulgaris در طی فرآیند خشک شدن لایه نازک :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

به منظور بررسی تاثیر سطوح مختلف دما، سرعت و پیشتیمار بر ضریب انتشار رطوبتی موثر زرشک در طی فرآیند خشک شدن، آزمایشی با سه سطح دما (شاملt3= و ۸۰ t2=70 ،t160 درجه سلسیوس ) و سه سطحسرعت (شاملv3= و ۱ v2=0/5 ،v1=0/3 متر بر ثانیه) برای نمونههای شاهد، تیمار شده با شوک حرار تی و امولسیون ۶% کربنات پتاسیم + ۳% روغن زیتون در ۳ تکرار در قالب طرح بلوک کامل تصادفی و به صورت فاکتوریل اجرا گردید. انتقال رطوبت از نمونهها توسط مدل انتشار فیک بیان شد تا ضریب پخش موثررطوبتDeff) محاسبه شود. بیشترین مقدار این ضریب برای نمونههای تیم ار شده با امولسیون در دمای۸۰و سرعت ۱ متر بر ثانیه و برابر با۹/۶۷×۱۰-۱۲ متر مربع بر ثانیه به دست آمد. تحلیل آماری نشان داد که دما و پیشتیمار بیشترین تاثیر را در کاهش زمان خشکشدن در سطح معنیدار ۱% داشتهاند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.