مقاله اثرات کم آبیاری در مراحل مختلف رشد بر عملکرد محصول و کارآئی مصرف آب زردآلو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرات کم آبیاری در مراحل مختلف رشد بر عملکرد محصول و کارآئی مصرف آب زردآلو دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات کم آبیاری در مراحل مختلف رشد بر عملکرد محصول و کارآئی مصرف آب زردآلو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات کم آبیاری در مراحل مختلف رشد بر عملکرد محصول و کارآئی مصرف آب زردآلو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرات کم آبیاری در مراحل مختلف رشد بر عملکرد محصول و کارآئی مصرف آب زردآلو :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
آزمایشگاه در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با پنج تیمار در سه تکرار به مدت سه سال مورد اجرا قرار گرفت و تیمارهای مورد به شرح زیر بودند:
I1 = انجام آبیاری در کلیه مراحل رشد با مقدار ۷۵% تبخیر از تشت کلاس A.
I2 = انجام آبیاری به مقدار ۵۰% تبخیر از تشت کلاس A تا مرحله سخت شدن هسته و ۷۵% تا برداشت و سپس به مقدار ۵۰% تبخیر تا پایان فصل رشد.
I3 = انجام آبیاری به مقدار ۷۵% تبخیر از تشت کلاس A تا مرحله سخت شدن هسته و ۱۰۰% تا ۱۰ روز قبل از برداشت و سپس قطع آبیاری و ادامه آبیاری پس از برداشت به مقدار ۷۵% تبخیر تا پایان فصل رشد.
I4 = انجام آبیاری به مقدار ۷۵% تبخیر از تشت کلاس A تا مرحله سخت شدن هسته و ۱۰۰% تا ۱۰ روز قبل از برداشت و سپس قطع آبیاری و ادامه آبیاری پس از برداشت به مقدار ۵۰% تبخیر تا پایان فصل رشد.
I5 = انجام آبیاری به مقدار ۷۵% تبخیر از تشت کلاس A تا برداشت و سپس به مقدار ۵۰% تبخیر تا پایان فصل رشد.
طبق نتایج، اثر تیمار مقدار آب آبیاری بر روی عملکرد و کارایی مصرف آب در سظح ۱% معنی دار بوده طوری که تیمار I2 دارای عملکرد و کارایی مصرف آب بالاتری بوده و نسبت به سایر تیمارها در کلاس بالاتری قرار دارد.حداکثردرصد قند از تیمار I4 به مقدار ۲۸/۶ درصد حاصل شده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.