مقاله بررسی اثر تنش خشکی و کندکننده رشد کلرمکوات کلرید بر خصوصیات فیزیولوژیک و برخی صفات مرفولوژیک پنج ژنوتیپ بادام زمینی در شرایط آب و هوایی استان گیلان Arachis hypgaea L.


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر تنش خشکی و کندکننده رشد کلرمکوات کلرید بر خصوصیات فیزیولوژیک و برخی صفات مرفولوژیک پنج ژنوتیپ بادام زمینی در شرایط آب و هوایی استان گیلان Arachis hypgaea L. دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر تنش خشکی و کندکننده رشد کلرمکوات کلرید بر خصوصیات فیزیولوژیک و برخی صفات مرفولوژیک پنج ژنوتیپ بادام زمینی در شرایط آب و هوایی استان گیلان Arachis hypgaea L.  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر تنش خشکی و کندکننده رشد کلرمکوات کلرید بر خصوصیات فیزیولوژیک و برخی صفات مرفولوژیک پنج ژنوتیپ بادام زمینی در شرایط آب و هوایی استان گیلان Arachis hypgaea L.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر تنش خشکی و کندکننده رشد کلرمکوات کلرید بر خصوصیات فیزیولوژیک و برخی صفات مرفولوژیک پنج ژنوتیپ بادام زمینی در شرایط آب و هوایی استان گیلان Arachis hypgaea L. :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

به منظور بررسی اثر هورمون کندکننده رشد کلرمکوات کلرید (CCC) بر عملکرد و برخی صفات مرفولوژیک ۵ ژنوتیپ بادام زمینی تحت شرایط آبیاری معمولی و تنش خشکی و تعیین تاثیر این هورمون در تحمل ارقام به تنش خشکی، آزمایشی در بهار سال ۱۳۸۷ بصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در دو آزمایش جداگانه (تنش خشکی و آبیاری نرمال) انجام گرفت. فاکتورهای آزمایش شامل ۵ ژنوتیپ بادام زمینی و سه سطح هورمون کلرمکوات کلرید (صفر، ۲ و ۴ میلی گرم در لیتر)بودند. این هورمون درغلظت های مذکور قبل از آغاز گلدهی بر روی کلیه بوته ها محلول پاشی شد. نتایج واریانس نشان داد که اثر متقابل هورمون و رقم برای کلیه صفات مورد بررسی معنی دار بود. مقایسه میانگین نشان داد که در هر دو شرایط نرمال و تنش رطوبتی، بیشترین تعداد غلاف در بوته در رقم NC2 در صورت کاربرد ۴ میلی گرم در لیتر هورمون CCC بدست آمد. از طرف دیگر، در شرایط ابیاری معمولی کمترین تعداد پایک های نابارور در رقم NC2 درصورت عدم استفاده از هورمون CCC بدست آمد. در حالی که در شرایط تنش خشکی، کمترین تعداد پایک های نابارور در رقم ICGV9226در صورت کاربردهورمون CCC با غلظت ۴ میلی گرم در لیتر حاصل شد. همچنین رقم ICGV93269 در غلظت ۴ میلی گرم در لیتر در شرایط نرمال و رقم CGV92071 در صورت عدم استفاده از هورمون در شرایط تنش خشکی بیشترین انشعابات شاخه را دارا بودند. بیشترین میزان عملکرد غلاف رسیده، در شرایط ابیاری نرمال در رقم ICGV92071 در صورت کاربرد غلظت ۲ میلی گرم در لیتر هورمون CCC و در شرایط تنش خشکی در رقم ICGV93420 در صورت کاربرد غلظت ۴ میلی گرم در لیتر هورمون CCC بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.