پاورپوینت تصاویر پزشکی دیجیتالی
توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت تصاویر پزشکی دیجیتالی دارای ۲۶ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت تصاویر پزشکی دیجیتالی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلود پاورپوینت تصاویر پزشکی دیجیتالی
توجه فرمایید.
۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلود پاورپوینت تصاویر پزشکی دیجیتالی
قرار داده شده است
۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
۴-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت تصاویر پزشکی دیجیتالی :
اسلاید ۱ :
تاریخچه
nتصویر برداری از اعضای بدن برای اولین بار توسط ویلهلم کنراد رونتگن فیزیکدان آلمانی و استاد دانشگاه ورزبورگ (wurzburg) آلمان در شب ۸ نوامبر سال ۱۸۹۵ میلادی همزمان با کشف اشعه ایکس از استخوانهای دست همسرش انجام گرفت. علت نامگذاری ایکس به این اشعه نداشتن ایده بخصوصی در مورد آن بود. بنابراین آن را اشعه ناشناخته یا مجهول ایکس نامیدند و تصویرگیری با این اشعه ، رادیولوژی نامیده شد.
اسلاید ۲ :
nدستگاههای رادیولوژی ساده
در این دستگاهها بوسیله تولید اشعه ایکس در یک تیوپ و بکاربردن یک سری تکنیکها و شرایط لازم و عبور اشعه از بدن بیمار و برخورد آن با فیلم و سپس ثبت تصویر بوسیله دستگاههای ظهور و ثبوت از اعضای مختلف بدن تصویر برداری میشود.
nدستگاه سیتی اسکن (computeriz tomography)
در این دستگاه تصویر برداری مقطعی و عرضی توسط چرخش دستگاه به دور عضور مورد نظر صورت میگیرد و در هر چرخش یک مقطع از عضو را در کوتاهترین زمان تصویرگیری میکند و تصاویر توسط کامپیوتر بازسازی میشوند.
nدستگاه ام آر آی (magnetic Resonance Imaging)
استفاده از یک میدان مغناطیسی بزرگ است که وقتی بیمار در آن قرار میگیرد، امواج رادیویی که دستگاه میفرستد، بر روی هسته اتم هیدروژن در بدن اثر گذاشته و آنها را در یک میدان مغناطیسی قرار میدهد. سپس تصویرگیری توسط کامپیوتر از مقاطع مختلف عضو مورد نظر صورت میگیرد.
اسلاید ۳ :
دستگاه پت (positron Emission tomogeraphy)
برای استفاده از این سیستم یک عنصر رادیواکتیو که پوزیترون تولید میکند، وارد بدن بیمار میشود و سپس دو عدد پرتو گاما تولید میشود. بر این اساس در این سیستم آناتومی و فیزیولوژی بدن مشخص میشود.
پزشکی هستهای (RNI)
یک ماده رادیواکتیو از طریق داخل رگی یا خوراکی یا استنشاقی مورد استفاده بیمار قرار میگیرد. به علت اعمال متابولیک در بدن این مواد رادیواکتیو در محل خاصی تجمع مییابند. سپس یک دوربین در این سیستم به نام دوربین گاما تعداد تشعشعات گامای ساطع شده از بیمار را شمارش میکند که نشان دهنده میزان جذب اکتیویته در آن عضو مورد نظر است. در نتیجه یک بیماری خاص مثلا تومور میتواند در شمارش تغییر بوجود آورد و بیماری تشخیص داده میشود.
اسلاید ۴ :
سیستم پکس(PACS)چیست؟
Picture Archiving and Communication Systems
nسازمان بهداشت جهانی WHO به تولید کنندگان فیلم رادیولوژی فرصت داده است که تا سال ۲۰۱۰ میلادی تولیدشان را به دلیل آسیب به محیط زیست متوقف نمایند.
nبایگانی تصاویردیجیتال پزشکی و سیستم های ارتباطی (داخل و خارج مراکز درمانی) که موارد زیر در سیستم پکس (PACS) استاندارد باید قابل دسترسی باشند تا آن مرکز تصویر برداری شرایط (Filmless) را داشته باشد.
تصاویر دیجیتال پزشکی با فرمت دایکام(DICOM)
گزارش پزشک از تفسیر تصاویر دیجیتال
اطلاعات بالینی بیماردر قالب استاندارد HL7
اسلاید ۵ :
اهمیت تصاویر پزشکی دیجیتالی
nتصاویر پزشکی عموما به دلیل مخاطرات احتمالی در تصویربرداری مکرر یا طولانی مدت برای بیمار و نیز هزینه های جانبی به صورت تک نسخه ای تهیه می شوند و تکثیر آنها به روشهای عادی معمولا هزینه قابل ملاحظه ای را در بردارد، ضمن آن که در این روشهای تکثیر کیفیت تصویر نیز عمدتا کاهش می یابد.
اسلاید ۶ :
اهمیت تصاویر پزشکی دیجیتالی
nدر حالتی که با ضبط تصویر پزشکی در محیط رایانه امکان تکثیر آن با وقت زیاد، هزینه کم و به تعداد مورد نیاز فراهم می شود.
nاستاندارد «تصویربرداری و ارتباطات دیجیتال در پزشکی» DICOM به عنوان تنها استاندارد رسمی برای ذخیره سازی ، نمایش و ارسال تصاویر پزشکی به صورت گسترده استفاده می شود که این استاندارد از اجزای تفکیک ناپذیر سامانه های بایگانی و انتقال تصویر، سیستم های رادیولوژی از دور و پزشکی از دور به شمار می آید.
اسلاید ۷ :
استاندارد دایکام(DICOM)
Digital Imaging and Communications in Medicine
nدایکام یک سند چند بخشی برای پردازش و ذخیره سازی تصاویرپزشکی است
nکالج رادیولوژی آمریکا (ACR) و انجمن ملی تولیدکنندگان برقی (NEMA) به منظور توسعه یک استاندارد برای ضبط تصاویر پزشکی در سال ۱۹۸۳ کمیته مشترکی را تشکیل دادند.
nاین استاندار نتیجه پیشرفت عمده در نسخه ارائه شده از سوی این کمیته است.
اسلاید ۸ :
پردازش تصاویر دیجیتال پزشکی با فرمت DICOM
nاساس تعریف فرمت دایکام مبتنی بر دو پدیده جهت کاربرد در جهان پزشکی است. پدیده اول تصاویر دیجیتال با فرمت دایکام DICOM و پدیده دوم سیستمPACS که فرمت دایکام را ذخیره و ارتباطات آن را بر قرار می کند.
اسلاید ۹ :
طراحی فرمت تصاویر پزشکی جهت استاندارد دایکام
nدستگاه ها و تجهیزات پزشکی در مراکز درمانی و تحقیقاتی که دارای خروجی تصویر می باشند، این خروجی از جنس طیف نوری، X-RAY و غیره . . . است.
nبیش از ۶۰ درصد تصاویر پزشکی از جنس طیف نوری (مانند میکروسکوپ و غیره;) و بیش از ۳۰ درصد تصاویر پزشکی از جنس X-RAY (مانند رادیولوژی و غیره;) می باشند.
در صورتیکه سیگنال خروجی دستگاه های پزشکی و تحقیقاتی از جنس تصویر باشند، باید این تصاویر را با فرمت استاندارد ذخیره و سپس تبدیل به فرمت دایکام (DICOM) نمود.
در ذخیره سازی اولیه تصاویر چهار فرمت کاربرد زیادی دارند. این چهار فرمت عبارتند از :
۱ BMP
۲. GIF
۳. TIFF
۴. JPEG
اسلاید ۱۰ :
فرمت JPEG در فرمت DICOM
nیکی از دلایل ارزشمند بودن فرمت JPEG2000 پردازش و آنالیز تصاویر با آن است که هیچ تغییری در پیکسل های تصویر صورت نمی گیرد و شما می توانید به نتایج پردازش خودتان اعتماد داشته باشد. حذف هر گونه اطلاعات تصاویر می تواند در تشخیص اثر بگذارد، و فیلترها که در پردازش تصاویر کاربرد وسیعی دارند و نسبت به تغییرات رنگ و روشنائی در هر پیکسل دقیق بوده و به شما اجازه می دهد که رنگ و یا روشنائی تصویر را طوری تغییر دهید تا زمینه را جهت تشخیص شما مهیا سازد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.