پاورپوینت نرخ ارز و چگونگی اثرگذاری آن بر متغیرهای کلان اقتصاد


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل فشرده
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت نرخ ارز و چگونگی اثرگذاری آن بر متغیرهای کلان اقتصاد دارای ۴۵ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت نرخ ارز و چگونگی اثرگذاری آن بر متغیرهای کلان اقتصاد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت نرخ ارز و چگونگی اثرگذاری آن بر متغیرهای کلان اقتصاد

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت نرخ ارز و چگونگی اثرگذاری آن بر متغیرهای کلان اقتصاد

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت نرخ ارز و چگونگی اثرگذاری آن بر متغیرهای کلان اقتصاد :

اسلاید ۱ :

سیاست‌ ارزی از جایگاه ویژه‌ای در اقتصاد، مناسبات اقتصاد بین‌الملل و سیاست‌گذاری در قبال ترازپرداخت‌ها برخوردار است.

به طور کلی دو نگرش عمده در مورد اثرگذاری سیاست افزایش نرخ برابری نرخ ارز مطرح می‌باشد:

۱- موافقین اجرای این سیاست اعتقاد دارند اجرای این سیاست منجر به بهبود تراز‌پرداخت‌ها (افزایش صادرات و کاهش واردات) می‌گردد.

۲- مخالفین اجرای سیاست فوق‌الذکر اعتقاد دارند نرخ ارز، سایر متغیرهای اقتصادی را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد و بهبود تراز پرداخت‌ها محقق نخواهد شد یا ماندگار نیست.

اسلاید ۲ :

در این مطالعه تلاش می شود ضمن تشریح پیش فرض های نظریات ارزی، انواع ملاحظات رژیم های مختلف ارزی تبیین شده و به بررسی شرایط انطباق آن در اقتصاد ایران بپردازیم.

اسلاید ۳ :

قبل از اظهار نظر در خصوص تعیین نرخ ارز، افزایش یا کاهش آن باید به تبیین رژیم ارزی پرداخت. 

رژیم ارزی : تعریف، انواع و ملاحظات

به ترتیباتی که برای بازپرداخت وجوه و تعیین نرخ ارز میان گروهی از کشورها وجود دارد، «رژیم ارزی» اطلاق می‌شود. مهمترین مولفه‌های رژیم‌های ارزی عبارتند از: سازوکار تعیین نرخ ارز و نحوه تخصیص آن بین بخش‌های اقتصادی که تغییر این مولفه‌ها منجر به تغییر رژیم ارزی می‌شود.

اسلاید ۴ :

۳- در حدود ۸۵ درصد واردات را کالاهای سرمایه‌ای و واسطه‌ای تشکیل می‌دهند، بنابراین فرآیند صادرات نمی‌تواند از واردات مستقل باشند. (جدول (۷))

۴- به دلیل تنگناهای ساختاری در ایران، قبل از رسیدن به اشتغال کامل حساسیت عرضه کل کم شده ، بنابراین علیرغم وجود بیکاری در اقتصاد ایران، افزایش نرخ برابری ارز منجر به افزایش تولید نخواهد شد.

۵- به لحاظ نظری بخاطر وجود هزینه‌های حمل و نقل، وجود محدودیت‌های تجاری و دخالت‌های بانک‌های مرکزی و غیره، نظریه برابری قدرت خرید حتی در بلند‌مدت هم برقرار نیست. بنابراین بدیهی است که برابری قدرت خرید در ایران نیز برقرار نباشد.

۶- عدم وجود تجارت کاملا آزاد و همچنین نقل و انتقال بدون محدودیت سرمایه (آزادی کامل حساب سرمایه) در اقتصاد ایران کاملا مشهود و واضح است.

اسلاید ۵ :

الف:رابطه نرخ برابری ارز و  تراز پرداخت‌ها

شکیبایی(۱۳۷۱) : کشش واردات نسبت به قیمت کالاهای وارداتی به کالاهای داخلی برابر ۵۲/۱- برآورد شده، بنابراین تنها براساس کشش واردات و بدون توجه به کشش صادرات، اجرای سیاست کاهش ارزش پول ازطریق محدود کردن واردات باعث بهبود تراز پرداخت‌ها می‌شود که به مفهوم برقراری شرط مارشال ـ لرنر در اقتصاد ایران است.

اسلاید ۶ :

زیبایی فریمانی (۱۳۷۶) : کشش واردات نسبت به نرخ ارز واقعی معادل ۱۱/۳- و کشش صادرات معادل ۳/۱ که به مفهوم برقراری شرط مارشال ـ لرنر است.

تقی (۱۳۷۶) : کاهش ارزش پول ملی منجر به بهبود تراز پرداختها می‌شود که به مفهوم برقراری شرط مارشال ـ لرنر است در حالیکه این کاهش  رابطه مبادله را  بدتر می‌نماید.

رحیمی بروجردی(۱۳۷۹) : کاهش ارزش پول ملی منجر به کاهش ۱۰ درصدی صادارت غیرنفتی می‌شود.

اسلاید ۷ :

 نوفرستی (۱۳۷۹) : تاثیر سیاست افزایش نرخ برابری ارز بر صادرات صفر و یا بسیار ناچیز بوده در حـالی‏کـه به طور قابل ملاحظه‌ای باعـث کـاهش واردات مـی‌گـردد. بطوریکه واکنش صادرات به ۱۰درصد افزایش نرخ برابری ارز صفر و کاهش واردات معادل ۳/۲۱ درصد می‌باشد.

ذوالنور (۱۳۷۹) : در کوتاه‌مدت، کسری تراز تجاری کشور افزایش خواهد یافت. لیکن با گذشت زمان به تدریج اثرات انبساطی کاهش ارزش ریال  بر تراز‌پرداخت‌ها  ظاهر می‌گردد و در میان‌مدت و بلند‌مدت منجر به بهبود اثرات پویای کاهش ارزش ریال بر تراز تجاری کشور می‌شود.

اسلاید ۸ :

بیدآباد (۱۳۸۳) : تاثیر سیاست افزایش نرخ برابری ارز بر صادرات کالاهای غیرنفتی حقیقی بسیار ناچیز بوده در حـالی‏کـه به طور قابل ملاحظه‌ای باعـث کـاهش واردات مـی‌گـردد. بطوریکه واکنش صادرات به ۱۰درصد افزایش نرخ برابری ارز ۰۸/۰- و کاهش واردات معادل ۶۱/۱ درصد می‌باشد.

اسلاید ۹ :

ب: رابطه نرخ ارز و تورم

دهقانی(۱۳۷۸) : ۱۰درصد افزایش نرخ بـرابـری ارز مـنجر به افزایش  ۲ درصدی تورم می‌شود. 

حاجی زاده (۱۳۷۹) : سیاست کاهش ارزش پول در هر دو مقطع (۱۳۶۵ و ۱۳۷۳) منجر به تورم می‌شود، اما میزان تورم در سال ۷۳ بیشتر از سال ۶۵ می‏باشد، که به دلیل وابستگی بیشتر اقتصاد به کالاهای وارداتی واسطه ای و سرمایه ای در سال ۷۳ می باشد.

اسلاید ۱۰ :

نوفرستی(۱۳۷۹) :  سیاست کاهش ارزش پول آثار تـورمی به همراه دارد بطوریکه ۱۰ درصد افزایش نرخ برابری ارز منجر به ۶۳/۶ درصد تـورم مـی‏شود.

ذوالنور(۱۳۷۹) :  سطح قیمتها در کوتاه مدت به شدت افزایش خواهد یافت ولی با گذشت زمان در میان مدت و بلندمدت به تدریج از نرخ تورم کاسته خواهد شد.

بیدآباد (۱۳۸۳) : تاثیر سیاست افزایش نرخ برابری ارز بر تـورم کاهنده است بطوریکه ۱۰ درصد افزایش نرخ برابری ارز منجر به کاهش ۹۶/۰ درصد تـورم مـی‏شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.