مقاله بررسی وقوع پدیده کاویتاسیون در مجاری تخلیه کننده تحتانی سدها (مطالعه موردی تخلیه کننده تحتانی سد نرماشیر)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی وقوع پدیده کاویتاسیون در مجاری تخلیه کننده تحتانی سدها (مطالعه موردی تخلیه کننده تحتانی سد نرماشیر) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وقوع پدیده کاویتاسیون در مجاری تخلیه کننده تحتانی سدها (مطالعه موردی تخلیه کننده تحتانی سد نرماشیر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وقوع پدیده کاویتاسیون در مجاری تخلیه کننده تحتانی سدها (مطالعه موردی تخلیه کننده تحتانی سد نرماشیر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وقوع پدیده کاویتاسیون در مجاری تخلیه کننده تحتانی سدها (مطالعه موردی تخلیه کننده تحتانی سد نرماشیر) :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

تخلیه کننده ها مجموع های از سازه ها هستند که برای انتقال آب از دریاچه سد به نقاط تخلیه در پایین دست سد بکار می روند. از این رو تحلیل عملکرد تخلیه کننده ها شامل مجرا، دریچهها و خروجی آن از حساسیت خاصی برخوردار می باش د. وجود جریان تحت فشار در بالادست دریچه تخلیه کننده ها، وجود افت انرژی جریان به علت عوامل مختلف و همچنین مقادیر ناچیز نسبت بازشدگی دریچه به هد آب روی دریچه تخلیه کننده، سبب میشود استفاده از روابط و نتایج به دست آمده از روشهای تئوری باعث خطاهای چشمگیری در تعیین پارامترهای مختلف مربوط به تخلیه کننده ها از جمله مقادیر افت فشار دریچهها و ظرفیت آبگذری آن شود. مقاله حاضر، با هدف بررسی توزیع فشار در نقاط مختلف مجرای تخلیه کننده، امکان رخداد پدیده کاویتاسیون، را با استفاده از دادههای به دست آمده از مدل فیزیکی تخلیه کننده تحتانی سد نرماشیر، مورد بررسی قرار داده است. بر این اساس پس از طراحی وساخت مدل فیزیکی مجرا و دریچه ها (سرویس و اضطراری ) در آزمایشگاه مرکز تحقیقات حفاظت خاک و آبخیزداری، آزمایشات لازم بر روی آن انجام پذیرفت. مقادیر هد فشار در نقاط مختلف و میزان آبگذری دریچه در ۶ تراز مخزن و ۱۲ بازشدگی از دریچ هها، اندازه گیری گردید. نتایج بدست آمده نشان دادکه در حالت بازشدگی کامل دریچه اضطراری و بازشدگی های مختلف دریچه سرویس ب ین ۲% الی ۱۰۰ %، فشارهای اندازه گیری شده در قسمت های مهم مجرا مثبت می باشد و مناطق ثبت شده با فشار منفی مربوط به ناحیه بعد از دریچه ها می باشد که با هواده ی این مسئله برطرف می گردد. همچنین نتایج نشان داد اندیس حداقل در مجرا در بازشدگی ۱۰۰ درصد، در روی شیار دریچه سروی س، به مقدار ۰/۴۳که بالاتر از محدوده بحرانی قرار دارد، ثبت گردیده است و لذا احتمال وقوع کاویتاسیون در مجرا منتفی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.