مقاله بررسی اقتصادی تولید خیارسبز گلخانه ای و مقایسه آن با کشتهای غیر گلخانه ای


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اقتصادی تولید خیارسبز گلخانه ای و مقایسه آن با کشتهای غیر گلخانه ای دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اقتصادی تولید خیارسبز گلخانه ای و مقایسه آن با کشتهای غیر گلخانه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اقتصادی تولید خیارسبز گلخانه ای و مقایسه آن با کشتهای غیر گلخانه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اقتصادی تولید خیارسبز گلخانه ای و مقایسه آن با کشتهای غیر گلخانه ای :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

تولیدات گلخانه ای در استان یزد از دهه ۱۳۷۰ تاکنون رواج چشمگیری یافته بطوریکه در سال ۱۳۸۷، ۶۷۰ هکتار گلخانه با تولید حدود ۱۸۷ هزار تن محصول و ارزش اقتصادی حدود ۷۴۸ میلیارد ریال در استان فعال بوده است [ ۱]. هدف از ترویج تاسیس گلخانه در این استان، افزایش تولید و ارزش افزوده، ایجاد اشتغال و صرفه جوئی در مصرف آب می باشد. هدف از انجام این تحقیق ارزیابی اقتصادی گلخانه های تولید خیار سبز که ۹۵ درصد تولیدات گلخانه ای استان را شامل می شود [ ۱] و همچنین ارزیابی اقتصادی کشت های جالیز و سبزی در فضای باز و مقایسه آن با تولید خیار سبز گلخانه ای و تعیین حداقل وسعت اقتصادی کشت در فضای باز و کشت گلخان های (خیار سبز) میباشد. منظور از حداقل وسعت اقتصادی وسعتی از زمین است که تولید کننده بتواند علاوه بر کلیه هزینه های وابسته به کشاورزی درآمدی متناسب با هزینه فرصت نیروی کار در واحد کشاورزی یا حداقل معیشت خانواده کسب کند. داده های مورد نیاز با استفاده از روش نمونه گیری طبقه بندی شده و از طریق مصاحبه حضوری و جمع آوری اطلاعات از تولید کنندگان خیار سبز گلخانه ای و محصولات جالیز و سبزی در سال ۱۳۸۳ بدست آمده و نتایج حاصل از نمونه ها در سطح ۱۰۰۰ مترمربع با استفاده از روشهای تحلیل ارزش کنونی، نسبت منفعت به هزینه و نرخ بازده داخلی مورد ارزیابی اقتصادی قرار گرفته است. نتایج تحقیق نشان میدهد تولید محصول خیار سبز گلخانه ای و محصولات هندوانه، گوجه فرنگی، خربزه و خیار سبز در فضای باز اقتصادی است، ولی تولید خیار سبز گلخانه ای دارای اولویت اقتصادی بالاتر بوده و حداقل وسعت اقتصادی برای تولید خیار سبز گلخانه ای ۱۸۰۰ متر و برای تولید محصولات جالیز وسبزیو صیفی در فضای باز ۱/۹۴ هکتار می باشد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.