مقاله بررسی عملکرد و کیفیت میوه گوجه فرنگی در شرایط کاهش نیتروژن و استفاده از بستر کلینوپتیولیت خام و غنی شده با آمونیوم در کشت هیدروپونیک


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عملکرد و کیفیت میوه گوجه فرنگی در شرایط کاهش نیتروژن و استفاده از بستر کلینوپتیولیت خام و غنی شده با آمونیوم در کشت هیدروپونیک دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عملکرد و کیفیت میوه گوجه فرنگی در شرایط کاهش نیتروژن و استفاده از بستر کلینوپتیولیت خام و غنی شده با آمونیوم در کشت هیدروپونیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عملکرد و کیفیت میوه گوجه فرنگی در شرایط کاهش نیتروژن و استفاده از بستر کلینوپتیولیت خام و غنی شده با آمونیوم در کشت هیدروپونیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عملکرد و کیفیت میوه گوجه فرنگی در شرایط کاهش نیتروژن و استفاده از بستر کلینوپتیولیت خام و غنی شده با آمونیوم در کشت هیدروپونیک :

تعداد صفحات:۳

چکیده:

به منظور مطالعه اثر بستر زئولیت در مقایسه با پرلیت در عملکرد و کیفیت میوه گوجه فرنگی در کشت هیدروپونیک، بسترهای متفاوت پرلیت، مخلوط زئولیت غنی شده با آمونیوم به همراه پرلیت و زئولیت خام و پرلیت ۹۰vp /10vz) به صورت کرت خرد شده و طرح بلوک کاملا تصادفی با دو محلول غذایی (محلول غذایی کامل و محلول غذ ایی با ۳۰%کاهش نیتروژن ) مورد بررسی قرار گرفتند. در طول دوره رشد صفات کمی و کیفی میوه مورد ارزیابی قرار گرفتند و مشخص شد که وزن میوه ها، طول آنها و درصد اسیدیته با کاهش نیتروژن در محلول غذایی کاهش یافت. میوههای ریز (کمتر از ۷۰ گرم) با کاهش نیتروژن افزایش پیدا کرد. عملکرد میوهها تحت تأثیر محلول قرار نگرفت. بستر بر عملکرد میوه ها، وزن میوه، تولید میوه های متوسط (۷۰-۱۰۰ گرم ) تأثیر معنیدار داشت و بیشترین مقدار این صفات در بستر زئولیت غنی شده و پرلیت بدست آمد . در مورد میزان مواد جامد قابل حل، سفتی و چگالی میوه ها تفاوت معنیداری در بین تیمارها دیده نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.