مقاله بررسی وضعیت تغذیه ای خیار سبز گلخانه ای توسط روش انحراف از درصد بهینه (DOP ) در گلخانه های شهرستان فلاورجان


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی وضعیت تغذیه ای خیار سبز گلخانه ای توسط روش انحراف از درصد بهینه (DOP ) در گلخانه های شهرستان فلاورجان دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی وضعیت تغذیه ای خیار سبز گلخانه ای توسط روش انحراف از درصد بهینه (DOP ) در گلخانه های شهرستان فلاورجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی وضعیت تغذیه ای خیار سبز گلخانه ای توسط روش انحراف از درصد بهینه (DOP ) در گلخانه های شهرستان فلاورجان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی وضعیت تغذیه ای خیار سبز گلخانه ای توسط روش انحراف از درصد بهینه (DOP ) در گلخانه های شهرستان فلاورجان :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

تجزیه گیاهی یکی از مفیدترین ابزارهای موجود برای ازریابی وضعیت تغذیه ای محصولات کشاورزی است . تجزیه گیاهی به همراه آزمایشات خاک به منظور پیش بینی برنامه کودی و ارزیابی راندمان عناصر غدایی جذب شده توسط محصولات کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرد [۱ و ۲] در این رابطه مهمترین مسئله استاندارد بودن روشهای نمونه برداری وتجزیه بافت گیاه است. آخرین روشی که ارائه گردیده است روش (Deviation from Optimum Percentage) DOP یا روش انحراف از درصد بهینه است که مشابه روش دریس است ولی بسیار ساده تر و عملی تر. شاخص DOP در واقع بصورت در صد انحراف از غلظت یک عنصر غذایی (براساس درصد ماده خشک ) در مقایسه با مقدار بهینه بدست آمده تحت عنوان مقدار مرجع تعریف می شود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.