مقاله تاثیر غلظت اوره برغلظت ویتامین ث گوجه فرنگی در محیط هیدروپونیک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر غلظت اوره برغلظت ویتامین ث گوجه فرنگی در محیط هیدروپونیک دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر غلظت اوره برغلظت ویتامین ث گوجه فرنگی در محیط هیدروپونیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر غلظت اوره برغلظت ویتامین ث گوجه فرنگی در محیط هیدروپونیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر غلظت اوره برغلظت ویتامین ث گوجه فرنگی در محیط هیدروپونیک :
تعداد صفحات:۲
چکیده:
گوجه فرنگی با نام علمی Lycopersicom esculentum یکی از سبزیهای مهم است که به لحاظ داشتن ویتامین های C ،A و مواد مغذی دیگر نقش مهمی در سلامتی جامعه ایفا میکند. این مطالعه به منظور بررسی تاثیر کود اوره بر غلظت ویتامین C گوجه فرنگی به عنوان یک شاخص کیفی میوه در یک محیط هیدروپونیک صورت پذیرفت. در این آزمایش رابطه معنی داری بین غلظت اوره و ویتامین c وجود داشت. تیمارهای ۱۰۰میلیگرم در لیتر اوره با ۶pH و ۸ منجر به کاهش معنیدار غلظت ویتامین c در میوه گوجه فرنگی گردید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.