مقاله حد آستانه تحمل به شوری سه رقم گوجهفرنگی در کشت هیدروپونیک


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله حد آستانه تحمل به شوری سه رقم گوجهفرنگی در کشت هیدروپونیک دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله حد آستانه تحمل به شوری سه رقم گوجهفرنگی در کشت هیدروپونیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله حد آستانه تحمل به شوری سه رقم گوجهفرنگی در کشت هیدروپونیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله حد آستانه تحمل به شوری سه رقم گوجهفرنگی در کشت هیدروپونیک :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

کمبود منابع آب با کیفیت مناسب و گسترش شوری خاک از مهمترین چالشهای پیش رو برای توسعه کشاورزی در بسیاری از نقاط دنیا بهویژه ایران میباشد. پژوهشهای انجامگرفته در ارتباط با شوری، دو هدف کلی شامل افزایش تحمل گیاهان زراعی به شوری و ارائه راهکارهای مدیریتی جهت کاهش اثر تنش بر گیاهان در شرایط شور را دنبال کرده است . انتخاب گیاهان متحمل به شوری، اصلاح نژاد ارقام پرارزش برای افزایش تحمل به شوری، مدیریت تغذیهای مناسب در شرایط شور و مواردی از این دست، اقداماتی هستند که برای افزایش کارآیی فیزیولوژیک گیاه در شرایط تنش شوری مورد توجه میباشد. در پژوهش حاضر عملکرد بخش رویشی سه رقم تجاری گوجه فرنگی در شرایط تنش شوری در کشت هیدروپونیک مورد ارزیابی و مقایسه قرار گرفت. در این پژوهش حد آستانه تحمل به شوری گوجه فرنگی از لحاظ عملکرد بخش رویشی بین ۲/۶ تا ۳/۳ دسیزیمنس بر متر بدست آمد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.