مقاله تغییرات بار باکتریایی مزوفیل ماهی حلوا سفید Pampus argenteus و ارتباط آن با زمان نگهداری در یخ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تغییرات بار باکتریایی مزوفیل ماهی حلوا سفید Pampus argenteus و ارتباط آن با زمان نگهداری در یخ دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تغییرات بار باکتریایی مزوفیل ماهی حلوا سفید Pampus argenteus و ارتباط آن با زمان نگهداری در یخ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات بار باکتریایی مزوفیل ماهی حلوا سفید Pampus argenteus و ارتباط آن با زمان نگهداری در یخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تغییرات بار باکتریایی مزوفیل ماهی حلوا سفید Pampus argenteus و ارتباط آن با زمان نگهداری در یخ :
تعداد صفحات:۱۱
چکیده:
در این مطالعه میزان تغییرات بار میکروبی مزوفیل ماهی حلوا سفید در مدت ۲۷ روز نگهداری در یخ در روزهای صفر، ۳ ، ۶ ، ۹ ، ۱۲ ، ۱۵ ، ۱۸ ، ۲۱ ، ۲۴ ، ۲۷ مورد ارزیابی قرار گرفت ، میزان آن در اول نگهداری ۳/۶۴log cfu/g در روز بیست یکم به log cfu/g6/34 ودر روز آخر نگهداری به log cfu/g7/49 رسید ضریب تعیین R2 بار باکتریایی مزوفیل با زمان نگهداری ۰/۶۰۱۹ بود در طول مدت نگهداری بار باکتریایی مزوفیل تغییرات نامنظمی را نشان داد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.