مقاله فرآوری عروس دریاییMastigias papua
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله فرآوری عروس دریاییMastigias papua دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله فرآوری عروس دریاییMastigias papua کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فرآوری عروس دریاییMastigias papua،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله فرآوری عروس دریاییMastigias papua :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
عروس دریایی به صورت تجاری در چین بهره برداری شده و غذای مهمی به حساب می آید . از آنجا که این محصول در ایران مصرف کننده ای ندارد، از طریق فرآوری و صادر کردن آن به کشور چین می توان ضمن اشتغال زایی سالانه چندین میلیون دلار ارز را وارد کشور نمود . روش فرآوری تجاری عروس دریایی شامل یک مرحله استفاده از آلوم(Alk[so4]2.12H2oو چندین مرحله نمک(Nacl 97-99% برای کاهش محتوی آب، افزایش pH و سفت شدن بافت می باشد . عروس در یایی فرآوری شده دارای بافت ترد و خشک می باشد . این محصول ۱۰-۷% وزن اولیه خود را حفظ کرده و حاوی ۹۴ % پروتئین و ۶% آب می باشد. محصول بدست آمده بعد از نمک زدایی از طریق آب شیرین، بصورت خام یا پخته مصرف می گردد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.