مقاله تأثیر مواد اسمزی پلی اتیلن گلیکول ۶۰۰۰، ۱۰۰۰۰ و سه غلظت نمک فسفات دی هیدروژن پتاسیم بر فاکتورهای جوانه زنی دو توده بومی پیاز قرمز آذرشهر و سفید کاشان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر مواد اسمزی پلی اتیلن گلیکول ۶۰۰۰، ۱۰۰۰۰ و سه غلظت نمک فسفات دی هیدروژن پتاسیم بر فاکتورهای جوانه زنی دو توده بومی پیاز قرمز آذرشهر و سفید کاشان دارای ۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر مواد اسمزی پلی اتیلن گلیکول ۶۰۰۰، ۱۰۰۰۰ و سه غلظت نمک فسفات دی هیدروژن پتاسیم بر فاکتورهای جوانه زنی دو توده بومی پیاز قرمز آذرشهر و سفید کاشان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر مواد اسمزی پلی اتیلن گلیکول ۶۰۰۰، ۱۰۰۰۰ و سه غلظت نمک فسفات دی هیدروژن پتاسیم بر فاکتورهای جوانه زنی دو توده بومی پیاز قرمز آذرشهر و سفید کاشان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر مواد اسمزی پلی اتیلن گلیکول ۶۰۰۰، ۱۰۰۰۰ و سه غلظت نمک فسفات دی هیدروژن پتاسیم بر فاکتورهای جوانه زنی دو توده بومی پیاز قرمز آذرشهر و سفید کاشان :
تعداد صفحات:۳
چکیده:
به منظور بررسی اثرات محلولهای اسموتیک مختلف بر سرعت، درصد و یکنواختی جوانه زنی بذور پیاز، تیمار پرایمینگ در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۴ تکرار و با ساختار فاکتوریل انجام گرفت. در این آزمایش بذور پیاز قرمز آذرشهر و سفید کاشان به مدت چهارده روز در محلولهای هوادهی شده پلی اتیلن گلیکول ۶۰۰۰ و ۱۰۰۰۰ با غلظت ۳۴۲ مولال و نمک فسفات دی هیدرژن پتاسیم با غلظتهای ۰/۵، ۱ و ۱/۵ مولار قرار گرفتند. در این آزمایش بهترین نتایج با غلظت ۰/۵ مولار فسفات دی هیدرژن پتاسیم حاصل شد. افزایش غلظت نمک سبب کاهش درصد و سرعت جوان هزنی گردید. پلی اتیلن گلیکول ۱۰۰۰۰ سبب کاهش درصد، سرعت و یکنواختی جوانه زنی گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.