مقاله تکنولوژیهای جدید و تاثیر آن بر محیط زیست و کشاورزی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تکنولوژیهای جدید و تاثیر آن بر محیط زیست و کشاورزی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تکنولوژیهای جدید و تاثیر آن بر محیط زیست و کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تکنولوژیهای جدید و تاثیر آن بر محیط زیست و کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تکنولوژیهای جدید و تاثیر آن بر محیط زیست و کشاورزی :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

عمده عوامل موثر در کاشت محصولات تراریخته، رشد جمعیت بشر، افزایش کاربری زمینها، اصلاح خاک و غنی کردن محصولات است.
مهمترین خصوصیات بارز محصولات تراریخته مقاوم به آفات، مقاوم به علفکشها، مقاوم به ویروسها، مقاوم به خشکی و سرما، افزایش ارزش غذایی، محصولات متنوع تر با طعمها و مزه های متفاوت می باشد. طبق نظر برنامه غذای سازمان ملل تا ۲۵ سال آینده میزان محصولات کشاورزی مورد نیاز، باید دو برابر شود و بدون اصلاح زمین و محصولات برای اینافزایش حدود ۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون هکتار (۴ میلیارد ایکر)زمین قابل کشت مورد نیاز است .
تا کنون بر روی بیش از ۵۰ گونه تغییرات بیولوژیکی در آمریکا صورت گرفته است که از جمله مهمترین آنها ذرت، پنبه، سیب زمینی، سویا، چغندر، گوجه فرنگی، ذرت شیرین و کلزا می باشند. از این میان ۴ گونهتراریخته سویا ۶۵%، ذرت ۲۱%، پنبه ۱۲% و کلزا۵%،بیشترین میزان درصد مصرف را بازارهای آمریکا در سال ۲۰۰۲ به خود اختصاص داده اند. نتایج به روشنی نشان می دهند کهدر محصولاتی مانند سویا، ذرت و پنبه تراریخته شده، کیفیت خاک، آب، هوا بهبود می یابد. بطوریکه محصولات تراریخته با کاهش مصرف آفت کشها، افزایش تولید و مقاومت به آفت و بلایای طبیعی نقش عمده ای در توسعه پایدار و استفاده بهینه از محیط زیست دارند. در مورد کیفیت غذایی می توان به چند نمونه بارز اشاره کرد از جمله: سویا و کلزای غنی شده به میزان بیشتر روغن به همراه ویتامینE، قهوه بدون کافئین . همچنین از دیگر مزایای بیوتکنولوژی،تولید محصولاتی با آلرژی زایی کمتر می باشد. این مقاله به بررسی علومی مانند بیوتکنولوژی و نانو تکنو لوژی همچنین تاثیر آنها بر محیط زیست و کشاورزی می پردازد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.