مقاله خصوصیات جاری شدن یونجه آسیاب شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله خصوصیات جاری شدن یونجه آسیاب شده دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله خصوصیات جاری شدن یونجه آسیاب شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خصوصیات جاری شدن یونجه آسیاب شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله خصوصیات جاری شدن یونجه آسیاب شده :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

معمولا خصوصیت جاری شدن در ارزیابی کیفی مواد پودر شده مورد نظر قرار می گیرد و در فرآیند تولید در صنایع غذایی، شیمیایی و معدنی موثر می باشد . در تحقیق حاضر خواص جاری شدن پودر یونجه شامل ضریب اصطکاک استاتیکی (روی سه سطح گالوانیزه، پلگسی گلاس و لاستیک )، زاویه ی پایداری، چسبندگی،ضریب اصطکاک داخلی،دگر چسبی و ضریب اصطکاک بر روی سطح فولاد صیقلی اندازه گیری شد . همچنین چگالی ظاهری یونجه پودر شده تعیین گردید . کلیه ی خواص برای یونجه ی آسیاب شده با توری به قطر روزنه های ۲/۳۸ میلی متر (میانگین قطر هندسی ذرات ۰/۳۸۴ میلی متر) و در سه سطح رطوبتی ۸% ، ۹/۳% و ۱۱% (بر مبنای وزن تر) تعیین شد. مقدار چسبندگی برای دو محدوده مختلف از بارهای عمودی تعیین شد . مقدار چسبندگی در سه سطح رطوبتی ۸% ، ۹/۳% و ۱۱%و (بر مبنای وزن تر) به ترتیب ۶/۸۸ ، ۷/۱۹ و ۷/۶۵ کیلو پاسکال به دست آمد. کلیه ی خواص اندازه گیری شده به غیر از ضریب اصطکاک داخلی و ضریب اصطکاک خارجی روی سطح فولاد صیقل داده شده با افزایش رطوبت یک روند افزایشی داشته و اختلاف معنی داری برای کلیه ی صفات اندازه گیری در سطح احتمال ۰/۰۵ مشاهده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.