مقاله تاثیر سیلیسیوم بر شدت فتوسنتز و غلظت عناصر غذایی گیاه توت فرنگی در شرایط تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر سیلیسیوم بر شدت فتوسنتز و غلظت عناصر غذایی گیاه توت فرنگی در شرایط تنش شوری دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سیلیسیوم بر شدت فتوسنتز و غلظت عناصر غذایی گیاه توت فرنگی در شرایط تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سیلیسیوم بر شدت فتوسنتز و غلظت عناصر غذایی گیاه توت فرنگی در شرایط تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سیلیسیوم بر شدت فتوسنتز و غلظت عناصر غذایی گیاه توت فرنگی در شرایط تنش شوری :

مقاله تاثیر سیلیسیوم بر شدت فتوسنتز و غلظت عناصر غذایی گیاه توت فرنگی در شرایط تنش شوری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی) از صفحه ۱۰۷ تا ۱۱۸ منتشر شده است.
نام: تاثیر سیلیسیوم بر شدت فتوسنتز و غلظت عناصر غذایی گیاه توت فرنگی در شرایط تنش شوری
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله توت فرنگی
مقاله سیلیسیوم
مقاله شوری
مقاله عناصر غذایی
مقاله فتوسنتز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
امروزه تنش شوری مهم ترین تنش غیرزیستی برای گیاهان است و مطالعات جدید نشان داده که سیلیسیوم نقش بسیار مهمی در مقاومت گیاهان به تنش های محیطی از جمله تنش شوری دارد. بدین منظور و جهت ارزیابی تاثیر سیلیسیوم و شوری بر شدت فتوسنتز و غلظت عناصر غذایی گیاه توت فرنگی(Fragaria × ananassa Duch) رقم سلوا، آزمایشی با سه سطح سیلیسیوم (۲mM، ۱، ۰) و سه سطح کلرید سدیم (۴۰mM، ۲۰، ۰) به صورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تکرار در شرایط کنترل شده گلخانه ای و به صورت آبکشت انجام شد. بعد از اعمال تیمار و در مرحله گلدهی شدت فتوسنتز گیاه اندازه گیری شد. در پایان آزمایش نیز، کل گیاهان از بستر خارج شده و خصوصیات بیوشیمیایی آن ها شامل غلظت عناصر غذایی، پرولین و نشت الکترولیت اندازه گیری گردید. هم چنین غلظت سیلیسیوم برگ نیز مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که شوری تاثیر معنی داری بر شدت فتوسنتز، نشت الکترولیت و غلظت پرولین داشت. با افزایش سطوح شوری، نشت الکترولیت و غلظت پرولین افزایش و شدت فتوسنتز کاهش یافت، ولی کاربرد سیلیسیوم در شرایط شوری، شدت فتوسنتز را افزایش داد. نشت الکترولیت و غلظت پرولین نیز با تیمار سیلیسیوم کاهش یافت. تنش شوری، غلظت نیترات، پتاسیم، نیتروژن و نسبت K/Na را کاهش و غلظت سدیم و کلر را افزایش داد. افزودن سیلیسیوم به محلول غذایی، غلظت سدیم و کلر را کم ولی غلظت نیترات، پتاسیم، نیتروژن و نسبت K/Na اضافه نمود. غلظت فسفر تحت تاثیر تیمارها قرار نگرفت. نتایج نشان داد که با افزایش غلظت سیلیسیوم در محلول غذایی، غلظت آن نیز در برگ افزایش یافت، ولی با افزایش سطوح کلرید سدیم، جذب آن کم شده و غلظت نیز کاهش پیدا کرد. بر اساس نتایج حاصل و با در نظر گرفتن سطوح شوری می توان استفاده از یک میلی مولار سیلیسیوم را در شرایط شوری، توصیه نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.