مقاله بررسی اثرات زیست محیطی عناصر سنگین در مناطق آلتراسیون و منیرالیزه جنوب نور (مازندران)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات زیست محیطی عناصر سنگین در مناطق آلتراسیون و منیرالیزه جنوب نور (مازندران) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات زیست محیطی عناصر سنگین در مناطق آلتراسیون و منیرالیزه جنوب نور (مازندران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات زیست محیطی عناصر سنگین در مناطق آلتراسیون و منیرالیزه جنوب نور (مازندران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات زیست محیطی عناصر سنگین در مناطق آلتراسیون و منیرالیزه جنوب نور (مازندران) :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

در طی فرآیندهای هیدروترمال برخی از عناصر سنگین از جمله؛ As,Sb,Pb,Hg,Cd,Cr,Cu,U در محیط های طبیعی پراکنده می شوند. این عناصر با مسموم کردن خاک و آب شرایط افزایش خطر برخی سرطان ها و ناهنجاری های ژنتیکی را باعث می شوند. منشا معمول این عناصر در خاک، مناطق دگرسان شده و همچنین فعالیت های معدنی بر روی مناطق کانی سازی می باشد. خاک از مهمترین پارامترهای تعیین سلامت اکوسیستم های طبیعی می باشد که در صورت آلودگی بر روی سفره های آب زیرزمینی و گیاهان و جانوران محیط تاثیرات مخربی را موجب می گردد. با مد نظر قرار دادن این مشکلات تعداد ۱۷۰ نمونه از خاک آبراهه های مناطق دگرسانی جنوب روستای پول از توابع شهرستان نور (مازندران) جمع آوری گردید و پس از آماده سازی توسط روش ICP آنالیز شد. سپس این داده های ژئوشیمی در پایگاه داده ها، توسط نرم افزارهایی چون Surfer SPSS و AutoCad تحلیل آماری شد. همچنین به همراه رسم گراف های پراکندگی عناصر، بین برخی عناصر خاص بر اساس پارامترهای آماری گروه بندی صورت گرفت که به منظور تعریف زون های پرمخاطره از آن ها استفاده شد. محاسبات تک متغیره و چند متغیره زیادی از جمله؛ همبستگی خطی (linear correlation)، آنالیز خوشه ای (cluster analysis) و آنالیزهای فاکتوری (factor analysis) بر روی پایگاه داده ها انجام شد.
به منظور درک هر چه بهتر روابط ژنتیکی و پراکندگی بین عناصر ضرایب همبستگی بین عناصر گوناگون محاسبه شد که در این بین بیشترین مقادیر همبستگی بین عناصر مس – کبالت و آنتیموان- جیوه مشاهده می شود. مقایسه محتوی عناصر سمی در خاک منطقه مطالعه شده با استانداردهای جهانی نشانگر غنی شدگی خطرناک از این عناصر می باشد. چند عنصر خطرناک از جمله آرسنیک، باریم، جیوه و آنتیموان در برخی نواحی غنی شدگی بسیار بالاتری از حد استاندارد را نشان می دهند. از طرف دیگر همراهی این عناصر نشانگر ژنز مشابه در مورد آنها است که وجود این رابطه ژنتیکی در منطقه با توجه به مطالعات زمین شناسی و ژئوشیمیایی به اثبات رسیده. در نتیجه با توجه به آلودگی خاک های سطحی این منطقه از لحاظ عناصر سنگین، احتمال حدوث چنین شرایطی در آب های منطقه نیز دور از ذهن نیست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.