مقاله اثر اسید بوتیریک محافظت شده درجیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه، متابولیت های سرم و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر اسید بوتیریک محافظت شده درجیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه، متابولیت های سرم و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر اسید بوتیریک محافظت شده درجیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه، متابولیت های سرم و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر اسید بوتیریک محافظت شده درجیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه، متابولیت های سرم و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر اسید بوتیریک محافظت شده درجیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه، متابولیت های سرم و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

این مطالعه به منظور بررسی اثر تغذیه گلیسریدهای اسید بوتیریک محافظت شده بر عملکرد، پارامترهای دستگاه گوارش خصوصیات لاشه، متابولیت های سرم و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی انجا گرفت. ۴۸۰ جوجه گوشتی نژاد آربراکرز بدون تعیین جنسیت توسط ۸ جیره آزمایشی که در آن ۴ سطح اسید بوتیریک محافظت شده (صفر، یک، ۲ و ۳ گرم در کیلوگرم خوراک) در دوره های مختلف (آغازین، رشد و پایانی) به کار برده شده بود به مدت ۷ هفته تغذیه شدند. در انتهای دوره بین گروه های آزمایشی تفاوتی در وزن بدن، اضافه وزن روزانه، خوراک مصرفی، ضریب تبدیل خوراک و مرگ و میر وجود نداشت (P<0.05). وزن نسبی سینه، ران ها، چربی محوطه شکمی، کبد، کیسه صفرا، پانکراس و سکوم تحت تاثیر قرار نگرفت (P<0.05). مکمل نمودن جیره ها با اسید بوتیریک سبب افزایش وزن کل روده و بخش های مختلف آن گردید (P<0.05).بیشترین وزن نسبی روده مربوط به گروه آزمایشی SGF3 بود که فقط با گروه های آزمایشی S3 و D اختلاف معنی داری نداشت (P<0.05). گروه های آزمایشی تاثیر معناداری بر طول روده داشتند. گروه SGF3 در مقایسه با گروه کنترل طول روده بیشتری داشت (P<0.05). متابولیت های سرم بجز کلسیم (گلوکز، کلسترول، اسید اوریک، پروتئین تام و فسفر) بوسیله افزودن اسید بوتیریک به جیره تحت تاثیر قرار نگرفتند (P<0.05). استفاده از اسید بوتیریک تاثیری بر وزن نسبی طحال، بورس فابرسیوس، تیموس و درصد گلبول های سفید خون نداشت (P<0.05). pH ایلئوم توسط جیره های آزمایشی مختلف تحت تاثیر قرار نگرفت (P<0.05). در مجموع هنگام افزودن اسید بوتیریک به جیره جوجه های گوشتی در شرایط بهداشتی اثرات مثبتی بر عملکرد، متابولیت های سرم مشاهده نخواهد شد هرچند که ممکن است اثرات مثبتی روی طول و وزن روده مشاهده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.