مقاله تاثیر تفاله سیب سیلو شده بر فاکتورهای خونی و قابلیت هضم جیره های گاوهای شیرده هلشتاین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر تفاله سیب سیلو شده بر فاکتورهای خونی و قابلیت هضم جیره های گاوهای شیرده هلشتاین دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر تفاله سیب سیلو شده بر فاکتورهای خونی و قابلیت هضم جیره های گاوهای شیرده هلشتاین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تفاله سیب سیلو شده بر فاکتورهای خونی و قابلیت هضم جیره های گاوهای شیرده هلشتاین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر تفاله سیب سیلو شده بر فاکتورهای خونی و قابلیت هضم جیره های گاوهای شیرده هلشتاین :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
به منظور بررسی اثرات تفاله سیب سیلو شده بر روی قابلیت هضم جیره ها و فاکتور های خونی گاوهای شیرده هلشتاین آزمایشی با به کار بردن طرح مربع لاتین ۳*۳ به صورت چرخشی با سه جیره غذایی (سطوح مختلف تفاله سیب سیلو شده)، سه دوره آزمایشی و سه راس گاو شیرده چند شکم زایش انجام شد. جیره های غذایی به ترتیب شامل صفردرصد تفاله سیب سیلو شده (T0) و ۱۵ درصد تفاله سیب سیلو شده(T15) و ۳۰ درصد تفاله سیب سیلو شده(T30) بر اساس مادهخشک بودند و در جیره های آزمایشی تفاله سیب سیلو شده به عنوان جایگزین یونجه در نظر گرفته شده بود.
قابلیت هضم پروتئین و NDF در جیرهای آزمایشی یکسان بود در حالی که قابلیت هضم ماده خشک و ماده آلی آنها به صورت معنی داری افزایش نشان می داد. محدوده فاکتورهای خونی گاوهای تغذیه کننده از تیمارها ی آزمایشی مشابه بود و افزایش تفاله سیب سیلو شده در جیره، فاکتور های خونی گاوها را از دامنه نرمال خارج نکرد. در کل نتیجه گیری شد که استفاده از تفاله سیب سیلو شده در سطح ۳۰ درصد از ماده خشک جیره در صورت استفاده از یک منبع پروتئینی مناسب، امکان افزایش ماده خشک مصرفی گاوهای شیرده هلشتاین بدون تاثیر منفی بر فاکتور های خونی آنها را فراهم می کند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.