مقاله تاثیر سطح چربی، نوع چربی و سطح علوفه بر عملکرد بره های پرواری


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر سطح چربی، نوع چربی و سطح علوفه بر عملکرد بره های پرواری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سطح چربی، نوع چربی و سطح علوفه بر عملکرد بره های پرواری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطح چربی، نوع چربی و سطح علوفه بر عملکرد بره های پرواری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سطح چربی، نوع چربی و سطح علوفه بر عملکرد بره های پرواری :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

به منظور بررسی اثر سطح چربی، نوع چربی و سطح علوفه بر عملکرد بره های پرواری تعداد ۵۶ راس بره نر با متوسط وزن ۳۵±۲۷۶ کیلوگرم با جیره های کامل به مدت ۹۰ روز تغذیه شدند. تیمارها ی آزمایشی ترکیبی از ۳ سطح ۰، ۲ و ۴ درصد چربی، سه نوع چربی شامل پودر چربی، اسید چرب سویا و پیه و دو سطح ۱۰ و ۲۰ درصد علوفه بود. مصرف روزانه خوراک، افزایش وزن روزانه، ضریب تبدیل خوراک، درصد لاشه، درصد دنبه، درصد چربی محوطه بطنی بره ها و قابلیت هضم ظاهری ماده خشک جیره ها اندازه گیری شد. اگر چه تیمار تاثیر معنی داری بر مصرف روزانه خوراک، افزایش وزن روزانه و ضریب تبدیل خوراک نداشت ولی بالاترین مصرف روزانه خوراک در تیمار حاوی ۲ درصد اسید چرب سویا و ۱۰ درصد علوفه (۱۴۶۳۹ گرم در روز) و بالاترین افزایش وزن روزانه و بهترین ضریب تبدیل خوراک در جیره حاوی درصد پودر چربی و ۲۰ درصد علوفه مشاهده شد (به ترتیب ۲۸۰۹ گرم در هر روز و ۶۲) علیرغم عدم تاثیر معنی دار سطح چربی و سطح علوفه بر مصرف روزانه خوراک، افزایش وزن روزانه و ضریب تبدیل خوراک، بالاترین افزایش وزن روزانه و بهترین ضریب تبدیل خوراک در سطوح ۴ درصد چربی و سطوح ۲۰ درصد علوفه مشاهده شد (به ترتیب ۲۲۶ گرم در هر روز و ۶۴ و ۲۲۵ گرم در هر روز و ۶۳) نتایج نشان داد که با افزایش سطح چربی بازده لاشه، درصد دنبه و چربی محوطه بطنی به طور عددی افزایش یافت. نتایج نشان دهنده آن بود که با افزایش سطح مصرف علوفه بازده لاشه و درصد چربی محوطه بطنی به طور عددی افزایش ولی درصد دنبه کاهش یافت. بالاترین و کمترین میزان قابلیت هضم ظاهری ماده خشک در جیره های حاوی ۲ درصد پیه و ۱۰ درصد علوفه و ۴ درصد اسید چرب سویا و ۲۰ درصد علوفه مشاهده گردید(به ترتیب ۸۲۱ و ۷۵۶۹ گرم در هر کیلوگرم ماده خشک).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.