مقاله جایگاه تولید و فرآوری خرما در ایران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله جایگاه تولید و فرآوری خرما در ایران دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله جایگاه تولید و فرآوری خرما در ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جایگاه تولید و فرآوری خرما در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله جایگاه تولید و فرآوری خرما در ایران :
تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
خرما و فرآوردههای جانبی و تبدیلی آن دارای ارزش غذایی فراوان بوده و میتواند نقش عمدهای را در امنیت غذایی و تأمین نیازهای بدن انسان داشته باشد. خرما یکی از منابع غنی تغذیه انسان است که از قدیم الایام توسط بشر شناخته شده و مورد بهرهبرداری قرار گرفته است. از اینرو در تحقیق حاضر با توجه به اهمیت تولید خرما در کشور، فرآوری آن مورد بررسی قرار گرفته است. خرما که یکی از اقلام صادراتی کشور میباشد از لحاظ ارزش اقتصادی و تجارتی جایگاه ویژهای دارد. ولی متاسفانه از مجموع حدوداً ۹۰۰ هزار تن خرمای تولیدی ایران در سال بخش عظیمی از تولید خرما در مراحل مختلف از چرخه مصرف خارج شده و یا بعنوان ضایعات از دست میرود. که این خود باعث افزایش هزینه بازاریابی و کارخانههای بستهبندی خرما شده است. لذا مطالعه و تحقیق جهت ارائه طریق به منظور استفاده بهینه از خرما میتواند به دستاندرکاران این محصول پر ارزش کمک شایانی نماید. یکی از راههای مناسب جهت استفاده از خرما تولید فرآوردههای جانبی از آن میباشد. اما بررسیها نشان میدهد که وضعیت این صنایع بسیار نامناسبتر از کارگاههای بستهبندی میباشد و در سطح سنتی باقی مانده است. لذا توسعه صنایع تبدیلی و فرآوری خرما برای بهبود و تأمین غذای سالم کافی در سطح جامعه پیشنهاد میشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.