مقاله ارزیابی تغییرات فصلی ترکیب شیمیایی فیله ماهی کپور دریایی و پرورشی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی تغییرات فصلی ترکیب شیمیایی فیله ماهی کپور دریایی و پرورشی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی تغییرات فصلی ترکیب شیمیایی فیله ماهی کپور دریایی و پرورشی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تغییرات فصلی ترکیب شیمیایی فیله ماهی کپور دریایی و پرورشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی تغییرات فصلی ترکیب شیمیایی فیله ماهی کپور دریایی و پرورشی :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این تحقیق، تغییرات فصلی ترکیب شیمیایی فیله کپور معمولیCyprinus carpio) دریایی و پرورشی مورد بررسی قرار گرفت. پروتئین ، لیپید و رطوبت محتوی فیله در طول سال تعیین شد. لیپید محتوی فیله ماهی پرورشی و دریایی از تابستان تا بهار کاهش می یابد (تابستان ۰/۱۹±۵/۰۹ و۰/۶۱±۳/۷۷ پاییز ۱/۰۳±۳/۸۳ و۱/۴۲±۳/۷۷۵ زمستان ۰/۰۸±۳/۳۶ و ۰/۸۳±۲/۹۶۵ بهار ۰/۵۱±۱/۴۸ و۰/۹۴±۲/۷۵ پروتئین محتوی فیله ماهی پرورشی و دریایی نیز از تابستان تا بهار کاهش می یابد (تابستان۰/۱۳±۱۷/۵۹ و۰/۱۵±۱۸/۲۱ وپاییز ۱/۴۱±۱۵/۶۱ و۰/۷۳±۱۷/۶۶ زمستان ۱/۲۸±۱۶/۲۷ و۰/۴۵±۱۷/۴۳ بهار ۱/۶۴±۱۵/۹۲ و۱/۳۹±۱۷/۸۷ و رطوبت محتوی فیله ماهی پرورشی و دریایی از تابستان تا بهار افزایش می یابد نتایج این مطالعه نشان می دهد که پروتئین و رطوبت محتوای فیله کپور پرورشی در طول سال با همتای دریایی خودتفاوت معنی دار دارد P<0/05 در صورتیکه لیپید فیله در دو گروه پرورشی و وحشی اختلاف معنی داری ندارد ماهی کپور معمولی را می توان از دسته ماهیان با چربی متوسط (Moderately fat دانست.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.