مقاله تأثیر شوری، نیتروژن و ماده آلی بر عملکرد و برخی پارامترهای رشد گیاه پسته
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر شوری، نیتروژن و ماده آلی بر عملکرد و برخی پارامترهای رشد گیاه پسته دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر شوری، نیتروژن و ماده آلی بر عملکرد و برخی پارامترهای رشد گیاه پسته کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر شوری، نیتروژن و ماده آلی بر عملکرد و برخی پارامترهای رشد گیاه پسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر شوری، نیتروژن و ماده آلی بر عملکرد و برخی پارامترهای رشد گیاه پسته :
تعداد صفحات:۲
چکیده:
شوری خاک و آب یکی از عوامل اصلی محدودیت توسعه و تولید محصولات کشاورزی به ویژه در مناطق خشک و نیمه خشک است . در اغلب این مناطق یون های سدیم، کلر و بور به عنوان یون هایی که اثرات زیان آوری بر گیاه دارند و باعث به هم خوردن تعادل یون ها و اختلالات تغذیه ای در گیاه می شوند، شناخته شده اند از دیگر سو نیتروژن یکی از مهمترین عناصر غذایی در تولید بوده که دررشد رویشی، ساختمان کلروفیل و پروتئین های گیاهی و تولید میوه و دانه دخالت داردنیتروژن عنصری است که جذب آن در شرایط شور بسیار تحت تأثیر قرار می گیرد . کاهش جذب نیتروژن در اثر شوری از عوامل مهم کاهش رشد گیاه است و مشخص شده که کلر مانعی برای جذب و اسیمیلاسیون نیترات می باشد از طرف دیگر کودهای حیوانی و سایر بقایای مواد آلی اثرات مثبتی بر خصوصیات فیزیکی و خواص شیمیایی خاک دارد که در نهایت باعث افزایش عملکرد می شود پسته یکی از محصولات استراتژیک کشور بوده که به علت مقاومت نسبی به شوری اغلب در مناطق خشک و شور کشت می شود و رشد آن تحت تأثیر شوری قرار گرفته و عملکرد آن کاهش می یابدبا توجه به اهمیت این محصول، لازم است که در این مناطق از بر همکنش مثبت و مفید کودهای آلی و شیمیایی جهت افزایش محصول و بهبود وضعیت خاک استفاده نمود .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.